29 / 04 / 2024

3S Kale Topaz Residence Avrupa’nın en iyileri arasında!

3S Kale Topaz Residence Avrupa’nın en iyileri arasında!

3S Kale Holding imzasıyla hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence, European Property Awards organizasyonunda 4 kategoride ödül aldı.



İstanbul'un merkezinde hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence, Avrupa’nın pek çok farklı ülkesinden gayrimenkul, iç mimari ve mimari alanlarında projelerin kıyasıya yarıştığı European Property Awards’ta 4 kategoride ödül aldı.

13 katlı iki kule şeklinde yükselen 3S Kale Topaz Residence projesinde 228 konut, 14 adet cadde mağazası yer alıyor. 3 bin 550 metrekare yatay ofis bloğunun yer aldığı proje European Property Awards’ta 4 kategoride ödül aldı. 3S Kale TOPAZ Residence'ın ödül aldığı kategoriler şu şekilde: ‘Architecture Multiple Residence’,  ‘Mixed Use Development’, ‘Apartment / Condominium’, ve ‘Residential High Rise Architecture’ 

3S Kale Topaz Residence Avrupa’nın en iyileri arasında!

3S Kale Holding Genel Müdürü Alp Gürün konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Topkapı’da konut ve home-ofis ihtiyacına benzersiz bir çözüm sunduğumuz, şehrin merkezinde seçkin bir yaşam arayanlar kadar yatırım için değerli bir projeden alım yapmaya yönelenlere de hitap eden 3S Kale TOPAZ Residence, Avrupa’nın en iyi projeleri arasına girerek kalitesini kanıtladı. 3S Kale Topaz Residence sakinlerine 2022’nin son çeyreğinden itibaren güvenli ve konforlu bir yaşam imkanı sunmaya hazırlanırken, Avrupa’nın en seçkin organizasyonlarından birinden kazandığımız bu ödüller bizi daha da motive etti” dedi.

Lokasyonuyla dikkat çeken 3S Kale Topaz Residence; kamu kurumları, üniversiteler, hastanelere yakın konumda yükseliyor. Proje Avrasya Tüneli, Çevreyoluna yakınlığıyla da dikkat çekiyor.

3S Kale Topaz Residence Avrupa’nın en iyileri arasında!

European Property Awards organizasyonunda 4 kategoride ödül alan 3S Kale Topaz Residence projeinde açık ve kapalı mutfaklı 2+1 tip daire seçenekleri bulunuyor.

Yatırımcıların gözdesi olan 3S Kale Topaz Residence projsi kendi kendine yetebilen sosyal alanlarıyla, merkezi konumuna rağmen saklı kalma hissini de kusursuzca yaşatıyor.

Web: http://www.3skale.com.tr/tr

 

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!


Geri Dön