29 / 04 / 2024

4 firma eleman avında!

4 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren toplam 4 firma istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak



1- Doğuş İnşaat ve Ticaret A.Ş, üniversitelerin mühendislik veya iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden mezun, finansal risk ve operasyonel risk konularında tecrübeli (inşaat sektörü tecrübesi tercih sebebidir), çok iyi derecede İngilizce bilen, erkek adaylar için askerliğini yapmış Risk Müdürü arıyor.

İlgilenenler başvurularını www.kariyer.net üzerinden yapabilirler. İlan kodu: 485458

2- Gayrimenkul Konsept, yüksekokul mezunu, bilgisayar tecrübesi konusunda deneyimli, takım çalışmasına yatkın, müşteri temsilcileri arıyor.

İlgilenenler fotoğraflı öz geçmişlerini 0216 302 41 61 no'lu faksa veya [email protected] adresine gönderebilirler.

3- Apeks Yapı, en az 3 yıl deneyimli, askerlikle ilişkisi olmayan, yaratıcı ve dikkatli, otel ve iş merkezi dekorasyon proje ve sunumlarında deneyimli, Cad programlarını çok iyi derecede kullanabilen, üç boyutlu görsel sunum dosyalarını hazırlayabilen, kurumsal kimlik ve marka konsepti çerçevesinde tasarım yapabilen mimarlar-iç mimarlar arıyor.

İlgilenenler öz geçmişlerini 0212 275 87 67 no'lu faksa veya [email protected] adresine gönderebilirler.

4- Prime Gayrimenkul Değerleme, üniversitelerin mühendislik fakültelerinin inşaat, harita, mimarlık, şehir bölge planlama bölümlerinden mezun, iletişimi kuvvetli, araştırmayı seven, aktif, seyahat engeli olmayan, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış, veya en az 2 yıl tecilli, 32 yaşını aşmamış gayrimenkul değerleme uzmanı ve uzman yardımcısı arıyor.

İlgilenenler öz geçmişlerini [email protected] adresine gönderebilirler.

Merve SAĞLAM/Emlakkulisi.com


Geri Dön