27 / 04 / 2024

4 milyon haneye 7.200 TL'ye varan destek müjdesi! Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Başvuran alıyor!

4 milyon haneye 7.200 TL'ye varan destek müjdesi! Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Başvuran alıyor!

4 milyon hanenin faydalanacağı 15 milyar TL'lik Aile Destek Paketi'nin detayları belli oldu. Peki Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Aile Destek Programından kimler faydalanabilir? İşte Aile Destek Programına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...



Aile Destek Programına ilişin detaylar milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, NTV canlı yayınında gerçekleştirdiği açıklamada, Aile Destek Programı başvuru tarihlerini aktarmıştı. Daha sonra ise konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aile Destek Programı kapsamında toplamda 15 milyar TL'lik destek verileceğini duyurdu. 

4 milyon haneye 7.200 TL ye varan destek müjdesi! Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Başvuran alıyor! 

4 milyon haneyi kapsayacak destekle beraber, ihtiyaç sahibi ailelere 12 ay boyunca düzenli ödeme gerçekleştirilecek. Bakan Yanık, yaklaşık 4 milyon hanenin yararlanması beklenen Aile Destek Programı başvurularının 27 Haziran'da başlayacağını açıklamıştı. 

Peki Aile Destek Programı başvurusu nasıl yapılır? Aile Destek Programından kimler faydalanabilir? Aile destek yardımı kaç lira? İşte Aile Destek Programına ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön