29 / 04 / 2024

41 Burda AVM perşembe günü açılıyor!

41 Burda AVM perşembe günü açılıyor!

2013 yılında yapımına başlanan Kocaeli’nin en büyük alışveriş merkezi 41 Burda, kapılarını Perşembe günü halka açıyor. Bu özel gün dolayısıyla iki ayrı açılış töreni düzenlenecek. Vatandaşlar saat 14.00’ten sonra merkezi ziyaret edebilecek.



2013 yılında yapımına başlanan Kocaeli’nin en büyük alışveriş merkezi 41 Burda, kapılarını Perşembe günü halka açıyor. Bu özel gün dolayısıyla iki ayrı açılış töreni düzenlenecek. Vatandaşlar saat 14.00’ten sonra merkezi ziyaret edebilecek. Kocaeli’nin en büyük alışveriş merkezi (AVM) olan Esas Holding’in sahibi olduğu 41 Burda AVM, 21 Ocak Perşembe günü düzenlenecek görkemli bir törenle hizmete açılacak. Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı ve protokol üyelerinin katılımı ile saat 11.00’da düzenlenecek törenin ardından 41 burda AVM’nin halkın ziyaretine 14.00’ten sonra açılacağı bildirildi.


FARKLI BİR MİMARİSİ VAR

Gerçekleştirilecek olan iki açılışta da ünlü dans topluluğu Anadolu Ateşi 40 sahne alacak. Bunun yanında halk açılışında bando gösterisi ve havai fişek gösterisi gibi şovlar da açılış gününü taçlandıracak. Ömer Türkçakal Bulvarı’nda, Outlet Center’ın karşısında bulunan AVM, Kocaeli’nin en büyüğü olmasının yanı sıra farklı mimarisiyle de dikkat çekiyor.


HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Açık ve kapalı alanı bulunan 41 burda’da 200’e yakın tanınan mağaza hizmet verecek. AVM içerisinde yeşil alanlar da mevcut. Bunun yanı sıra spor salonu, sinema, oyun salonu ve 1600 araç kapasiteli otoparkı bulunan AVM’de hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Bir yandan AVM’nin açık ve kapalı alanları işçiler tarafından düzenlenmeye devam ederken; diğer yandan mağaza sahipleri dükkanlarını düzenlemek için mesai harcıyor. 


AÇILIŞ PROGRAMI

11.00 Kokteyl

12.00 Açılış töreni


Açılış sonrasında-Anadolu Ateşi Dans Gösterisi


HALK AÇILIŞI

14.00 Açılış töreni

14.00-14.15 Bando gösterisi

17.00 Kutlama korteji

18.00-18.15 Bando gösterisi

19.30-20.10 Anadolu Ateşi gösterisi

20.05-20.20 Bando gösterisi


Kocaeli Gazetesi


Haber Manşet Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Yapımı bir süredir beklenen ve Esas Holding firmasının Türkiye genelinde kurmayı planladığı AVM’ler kompleksinin en büyük örneklerinden biri olan 41 Burda AVM, perşembe günü açılıyor

Outlet Center karşısında yapımı devam eden 41 Burda AVM Perşembe günü açılacak. Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı’nın çok önemsediği ve 2014 yılının şubat ayında yapımına başlanan alışveriş merkezinin inşaat işlerini Haldız İnşaat sürdürdü. 64 dönümlük bir alana inşa edilen ve 125 bin metrekare kapalı alana sahip alışveriş merkezi Kocaeli’nin en büyüğü olacak gibi görünüyor.

 

600 İŞÇİ ÇALIŞTI

41 Burda AVM’nin yapımında ilk başta 150 işçi çalışıyordu. Daha sonra bu sayı önce 400 daha sonra 600’ü buldu. Kocaeli’nin ticaret ve sosyal hayatına renk katması beklenen bu alışveriş merkezi ayrıca 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.

 

AÇILIŞA ANADOLU ATEŞİ GELECEK

Merakla açılacağı tarih beklenen alışveriş merkezinin açılışı perşembe günü saat 11.00’de protokol üyeleri tarafından yapılacak. Daha sonra saat 19.30’da halka açık olarak yapılacak açılışta “Anadolu Ateşi”, yaklaşık 40 dakika sürecek olan dans gösterileriyle programa renk katacak.

 

BİRÇOK MARKAYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Açılışı yapılacak olan alışveriş merkezinin bünyesinde birçok marka mevcut. Açılış sonrası 41 Burda’da yer alması kesinleşen markalar şunlar : H&M, Journey, Derimod, Roman, ADL-Love My Body, İpekyol, Marjin, Koton, GHİSA, FLO, Colin’s, Mavi, Ayakkabı Dünyası, Migros, LC Waikiki, Gönül Kahvesi, Pia Mia,  LTB, Deichmann, Hatemoğlu, Simit Sarayı, Mado, Aker, Lufion, Defacto, BHU, Opmar Optik, Avva, Centone,  Watsons, Kipling, NG Style, Faik Sönmez, Flormar, Kemal Tanca, Perfume Point, Calzedonia, Spazio, KİP, Ramsey, İnci, US Polo, Karaca, Elle, Markpark, Boyner, Batik, Twits, Bambi, Ekol, Midpoint, Gloria J. Coffees, İlhan Kuyumculuk, Saat&Saat, Glocal Jeanslab, Kent Optik, Koçak, Sportsoul, Emo Optik, Yves Rocher, Fabrika Network, Penti, Kiğılı, D’S Damat, Altınyıldız Classic, Pierre Cardin, Matmazel Çanta, Süvari, Desa, Tween, La Luce, Euro Moda, Kupon, G-Lingerie, Gratis, Atasun, Gülaçtı, Ylss, Tobacco Shop, Starbucks, Happy Moons, Özsar Steakhouse. 


Manşet Kocaeli 


Geri Dön