28 / 04 / 2024

TÜGİAD'ın Ege Şubesi'nin Bayraklı bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor!

TÜGİAD'ın Ege Şubesi'nin Bayraklı bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor!

Türkiye Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin Bayraklı bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor. TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, amaçlarının İzmir'in bölgemizin gelişimi ve refahının artması olduğunu söyledi..



Türkiye Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin Bayraklı Tower'daki bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor. Açılış nedeniyle TÜGİAD'ın Ankara, Bursa ve Çukurova başkanları ile diğer bölgelerdeki TÜGİAD üyeleri İzmir'de bir araya gelecek. Aynı gün TÜGİAD'ın eski Başkanları'ndan Akfen Holding ve TAVın Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Alan,  İzmir  iş dünyasına ve gençlere seslenecek. 


Akın gelecek 


İzmirli gazetecilerle önceki akşam bir araya gelen TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, İzmir ve Türkiye için doğru olan şeylerin peşinde koşacaklarını belirtti. Turan, pazartesi günü Bayraklı Tower içindeki şube bürosunu açacaklarını, ardından da diğer bölgelerdeki TÜGİAD üyelerinin katılımı ile İzmir Hilton Oteli'nde dernek koordinasyon toplantısını yapacaklarım söyledi. Aynı günün akşamı Akfen Holding ve TAV Yönetim Kurulu Başkan Akın'ın TÜGİAD Ege'nin konuğu olarak İzmir Hilton Oteli'nde bir konuşma yapacağını belirten Turan, organizasyona Prof. Dr. Emre Alkin'in de katılacağını söyledi. 


İzmir Uluslararası Eğitim Merkezi projesiyle ilgili de bilgi veren Turan, "Yaptığımız görüşme ve temasların ardından İzmir'in Uluslararası Eğitim Merkezi olması ile ilgili görüş ve düşüncelerimizi îzmir Kalkınma Ajansı'nın hazırladığı Stratejik Kalkınma Planı'na işlenmesini sağladık. 9 üniversitesi ve 130 binin üzerinde öğrencisi ile geleceğin eğitim, üniversite kenti olma hedefini ortaya koyan İzmir'in bu hedefi bir adım daha ileri götürmesi ve Uluslararası Eğitim Merkezi olma projesini başlattık. Bu projenin kabulü TÜGİAD Ege olarak bize ayrı bir güç ve motivasyon verdi. Amacımız, İzmir'in bölgemizin gelişimi ve refahının artması" dedi. ¦ SİNAN DOĞAN 


Yeni Asır


Geri Dön