13 / 05 / 2024

tügiad ege bölge bayraklı bürosu

tügiad ege bölge bayraklı bürosu

Türkiye Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin Bayraklı bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor. TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, amaçlarının İzmir'in bölgemizin gelişimi ve refahının artması olduğunu söyledi..

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Kuzey Makedonya'dan Türk yatırımcılar için özel avantajlı bölge tahsisi!

Kuzey Makedonya, Türk yatırımcılar için özel bölge tahsis edeceğini açıkladı ve yatırımcıları bölgeye davet etti.

Türkistan Bölge Hastanesi inşaatı 2022'de bitecek!

Türk firması YDA Group tarafından Kazakistan'da inşa edilen Türkistan Bölge Hastanesi'nin yapımı 2022'de tamamlanacak. 

TOKİ Marmara ve Ege Bölgesindeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Marmara Bölgesi ve Ege Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 1. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 10:30'da yapılacak.

Konya Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge kentsel yenileme alanı ilan edildi!

Konya'nın Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Mevlana Türbesi'nin arkasında yer alan bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlendi.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Evini veya yazlığını otele çevirenler dikkat!

TÜRSAB Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Tolga Gencer "Her küçük otel butik otel değil. Butik otelin işletmesi, mantığı çok farklı ancak bunun denetimi bugüne kadar yoğun değildi. Bu denetimlerin sıklaştırılması memnuniyet verici" diye konuştu.

Menderes Türel, Antalya Serbest Bölge ek alanını inceledi!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Serbest Bölge alanına dahil edilen Toprak Mahsulleri Ofisi alanında bazı incelemeler yaptı.

Pendik Esenyalı 7. Bölge'de tapular dağıtılıyor!

Pendik Esenyalı 7. Bölge İmar Uygulaması, Pendik Tapu Müdürlüğünce tescil edildi. 175 adet imar tapusu, hak sahiplerine dağıtılmaya başlandı.

Konya Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihalesi 14 Mart'ta!

Konya Yazma Eserler Bölge Kütüphaneleri ve Hizmet Binası'nın ihale süreci tamamlandı. 15 bin metrekare inşaat alanına sahip binanın ihale tarihi 14 Mart olarak belirlendi.

Emlak İstasyonu Ege Bölge Müdürlüğü açılıyor!

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde 15 franchise ofisi ve Karadeniz Bölge Müdürlüğü bulunan Emlak İstasyonu, Ege Bölge Müdürlüğünü, Aydın / Didim'de açıyor.

Mustafa Kalaycı: Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart!

Konya’ya Ulaşım Bölge Müdürlüğü şartMHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, “13 ilde bölge müdürlüğünüz var. Ulaşım ağı, nakliyeci sayısı gibi birçok özellikler yönüyle önceliği olması gereken Konya'da niye yok. Konya'ya ulaştırma bölge müdürlüğü şart” dedi

tügiad ege bölge bayraklı bürosu Haberi

tügiad ege bölge bayraklı bürosu

Türkiye Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin Bayraklı Tower'daki bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor. Açılış nedeniyle TÜGİAD'ın Ankara, Bursa ve Çukurova başkanları ile diğer bölgelerdeki TÜGİAD üyeleri İzmir'de bir araya gelecek. Aynı gün TÜGİAD'ın eski Başkanları'ndan Akfen Holding ve TAVın Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Alan, İzmir iş dünyasına ve gençlere seslenecek. 


Akın gelecek 


İzmirli gazetecilerle önceki akşam bir araya gelen TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, İzmir ve Türkiye için doğru olan şeylerin peşinde koşacaklarını belirtti. Turan, pazartesi günü Bayraklı Tower içindeki şube bürosunu açacaklarını, ardından da diğer bölgelerdeki TÜGİAD üyelerinin katılımı ile İzmir Hilton Oteli'nde dernek koordinasyon toplantısını yapacaklarım söyledi. Aynı günün akşamı Akfen Holding ve TAV Yönetim Kurulu Başkan Akın'ın TÜGİAD Ege'nin konuğu olarak İzmir Hilton Oteli'nde bir...