13 / 05 / 2024

tügiad bayraklı şubesi açılıyor

tügiad bayraklı şubesi açılıyor

Türkiye Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin Bayraklı bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor. TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, amaçlarının İzmir'in bölgemizin gelişimi ve refahının artması olduğunu söyledi..

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Albaraka Türk'ten büyük kolaylık! İGDAŞ faturalarınıza taksit imkanı! Bu haber içinizi ısıtacak

Albaraka Türk bir hanenin en büyük giderlerinden biri olan Doğalgaz ödemelerinizde 1 Aralık 2022-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Albaraka Türk İnternet Şubesi  veya Albaraka Mobil üzerinden banka kredi kartları ile yapılan İGDAŞ ödemelerinde 3 taksit imkânı sunuyor.

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

DİTİB İtalya'dan İyilik Konutları kampanyasına destek!

Türkiye Diyanet Vakfının İdlib'de çadırlarda ağır kış şartlarında yaşam mücadelesi veren siviller için başlattığı “İyilik Konutları” kampanyasına, Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) İtalya Şubesi de katıldı.

Gayrimenkul yatırımına düşük faiz dopingi!

Haziran ayında Türkiye'de 190 bin konut satıldı. Bu rakamın 230 bin seviyesinde gerçekleşmesi öngörülüyordu. TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Onur Karademir, "Kredi imkanından faydalanan vatandaşlar gayrimenkul sektörüne yatırım yapıyor" dedi.

En fazla yetki belgesi İzmirli emlakçılarda!

TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Gülçin Okay, emlakçılıkta kayıtdışı çalışmaların önüne geçmek ve mesleğin itibarını yükseltmeyi planladıklarını anlatarak en fazla yetki belgesini İzmirli emlakçıların aldığını söyledi.

TÜGİAD'dan 'gayrimenkuller online olarak satılsın' önerisi!

TÜGİAD'ın basın kuruluşlarına gönderdiği açıklamada, Koronavirüs (Kovid-19) pandemisinde alınan tedbirlerle ilgili ek ilave paket çağrısı yapıldı. 

Gözlemio Türkiye'de 5 yılda 100 şube açacak!

Gözlemio, geleneksel gözleme lezzetini kurumsal bir formata dönüştürdü. İlk şubesi Şişli'de açılan Gözlemio'nun kurucuları, 5 yılın sonunda Türkiye genelinde 100 şube açmayı hedeflediklerini belirtti...

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi açıldı!

Öngel Yapı İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Tırtıl Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sakaryalı emeklilere TOKİ konutları müjdesi!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adapazarı Şubesi Başkanı Orhan Büyü, Sakarya'da emekliler için konut müjdesi verdi. Büyü, çalışmaların olumlu ve hızlı şekilde devam ettiğini açıkladı.

Vakıf Katılım 40. şubesini Eskişehir'de açtı!

Vakıf Katılım 40. şubesini açtı. Eskişehir Şubesi ile 40 şubeye ulaşan Vakıf Katılım, bir yılda 19 milyon lira kar elde etti.

Hataylı emekliler TOKİ evleri istiyor!

Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) İskenderun Şubesi'ni ziyaret etti. TÜED emekliler için TOKİ konutları istediklerini dile getirdi.

Aydın Nazilli'ye TOKİ geliyor!

AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, TÜED Nazilli Şubesi ziyareti sırasında 'Nazilli'ye TOKİ gelecek' sözünü tuttu ve Durasıllı Güzelköy'de bulunan 170 bin 162 metrekare arsa TOKİ'ye emeklilere ev yapımı için tapusu verildi.

tügiad bayraklı şubesi açılıyor Haberi

tügiad bayraklı şubesi açılıyor

Türkiye Genç işadamları Derneği (TÜGİAD) Ege Şubesi'nin Bayraklı Tower'daki bürosu 30 Eylül Pazartesi günü açılıyor. Açılış nedeniyle TÜGİAD'ın Ankara, Bursa ve Çukurova başkanları ile diğer bölgelerdeki TÜGİAD üyeleri İzmir'de bir araya gelecek. Aynı gün TÜGİAD'ın eski Başkanları'ndan Akfen Holding ve TAVın Yönetim Kurulu Başkam Hamdi Alan, İzmir iş dünyasına ve gençlere seslenecek. 


Akın gelecek 


İzmirli gazetecilerle önceki akşam bir araya gelen TÜGİAD Ege Şubesi Başkanı Musa Turan, İzmir ve Türkiye için doğru olan şeylerin peşinde koşacaklarını belirtti. Turan, pazartesi günü Bayraklı Tower içindeki şube bürosunu açacaklarını, ardından da diğer bölgelerdeki TÜGİAD üyelerinin katılımı ile İzmir Hilton Oteli'nde dernek koordinasyon toplantısını yapacaklarım söyledi. Aynı günün akşamı Akfen Holding ve TAV Yönetim Kurulu Başkan Akın'ın TÜGİAD Ege'nin konuğu olarak İzmir Hilton Oteli'nde bir...