18 / 05 / 2024

5 fotoğrafla Zincirlikuyu Çiftçiler Projesi!

5 fotoğrafla Zincirlikuyu Çiftçiler Projesi!

Çiftçiler Holding tarafından Zincirlikuyu'da hayata geçireceği projenin 8 bin 500 metrekarelik kısmı ofis alanına, 60 bin metrekarelik kısmı konut alanına ve 65 bin metrekarelik kısmı ise AVM alanına ayrılacak



Otomotiv sektörünün önemli isimlerinden olan Çiftçiler Holding, Zincirlikuyu'da bulunan Tat Kuleleri'nin tam karşısında yer alan arazisine, AVM rezidans ve ofis bloklarından meydana gelecek bir proje inşa edecek.

Chrysler, Jeep ve Dodge markalı araçların Türkiye temsilcisi olarak olarak bilinen Çiftçiler Holding, aynı zamanda lüks yatlarıyla da adından söz ettiren Ferretti Grubunun da Türkiye distribütörlüğünü yapıyor.

Henüz geliştirilme aşamasında olan Zincirlikuyu Çiftçiler projesinin Levent-Maslak hattının en büyük binalarından biri olması planlanıyor. 46 katlı 2 kuleden meydana gelecek projeden, İstanbul Boğazı panoramik olarak izlenebilecek.

270 dönüm arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Zincirlikuyu Çiftçiler projesinin 8 bin 500 metrekarelik kısmı ofis alanına, 60 bin metrekarelik kısmı konut alanına ve 65 bin metrekarelik kısmı ise AVM alanına ayrılacak.

Zincirlikuyu Çiftçiler projesinin fotoğrafları!











İclal Süzgün/Emlakkulisi.com


Geri Dön