02 / 05 / 2024

5 LT Ayçiçek yağında dev indirim! Yetişen kapıyor! İşte detaylar!

5 LT Ayçiçek yağında dev indirim! Yetişen kapıyor! İşte detaylar!

Ayçiçek yağında görülmemiş indirim geliyor. Vatandaşların sürekli araştırdığı konuların başında Ayçiçek yağı fiyatları gelmektedir. İşte detaylar!



AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM OLACAK MI?

Türkiye ayçiçek yağı ithalatında, satışlarında geçtiğimiz aylarda Rusya ile Ukrayna savaşından dolayı ciddi bir kriz yaşarken Rusya’nın, Karadeniz’deki sıvı yağ yüklü gemilerin geçişine izin vermemesi, döviz kurlarındaki artışa paralel olarak yükselen küresel enflasyon etkileri ile ülkemizde ayçiçek yağı ciddi zamlar ile karşılaşıldığı ifade edildi. Bu konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmeler sonrasında ayçiçek yağı krizi dinmeye başlarken, Trakya Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Kırbiç, Türkiye’nin ayçiçek yağı satışında önemli bir noktaya gelebileceğini belirtildi.

GÜNCEL AYÇİÇEK YAĞ FİYATLARI!

1 Ağustos 2022 itibariyle BİM marketlerde ayçiçek yağı fiyatları dikkat çekti.

Buna göre BİM market zincirlerinde 5 litre ayçiçek yağı fiyatları “Yudum 5 LT ayçiçek yağı – 169 TL Orkide 5 LT ayçiçek yağı – 165 TL Sole 5 LT ayçiçek yağı – 155 TL” olduğu bilgisi verildi.

Bu konu ile ilgili olarak da ŞOK marketlerdeki yağ fiyatları şu şekilde; “Evin 5 LT pet ayçiçek yağı – 155 TL Evin 2 LT ayçiçek yağı – 69 TL Evin 5 LT pet mısır yağı – 179 TL Lio Riviera 1 LT – 60,25 TL Lio Sızma 2 LT zeytinyağı – 130,95 TL”

5 LT AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİM!

Tüm bunların dışında 5 litre ayçiçek yağı satın almak için araştırma yapan kişiler, arama motorlarında ucuz ayçiçek  yağı  şeklinde araştırma yapan kişiler, alışveriş bölümünde dev indirim görüldü. Ancak bu indirim stoklarla sınırlı ve ürün tükendiği zaman da yayından kalkacağı belirtildi. Buna göre hasatsepeti.com mağazasında 5 litre ayçiçek yağının 99 TL’ye satıldığı bilgisine yer verildi. Ama bu ürün stoklar ile sınırlı ve ürün tükendiğinde anında yayından kalkacaktır.

İslam Memiş kat kat kazandıran yatırım aracını açıkladı! Ne altın ne dolar…

Konut alacaklar dikkat! Konut satışlarına yeni düzenleme getirildi! İşte detaylar!

Konut ve kira fiyatlarında beklenmedik gelişme! Kiralar düşecek mi? İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön