04 / 05 / 2024

5 Ocak 2022 altın fiyatları!

5 Ocak 2022 altın fiyatları!

Altın almak isteyen vatandaşlar ve yatırımcılar 5 Ocak 2022 altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın ve yarım altın bugün kaç TL? sorularının cevabını araştırıyor...



Binlerce vatandaş, ''altın bugün ne kadar'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın almak veya satmak isteyen yatırımcılar Kapalıçarşı canlı altın fiyatlarını takip ediyor.

A Haber'de yer alan habere göre; haftaya düşüşle başlayan gram altın, dolar/TL ve küresel altın fiyatlarındaki yükselişle yeniden 784 TL civarında işlem görmeye başladı. Yeni haftanın üçüncü işlem gününe 785 lira  civarında başlayan gram altının nasıl bir grafik çizeceği merak ediliyor. Altın fiyatları geçtiğimiz haftanın ilk işlem gününde 638 liradan işelm görmüştü.

 5 Ocak 2022 altın fiyatları!

5 OCAK GRAM ÇEYREK YARIM ALTIN FİYATLARI!

Gram altın güne 785 TL'den başlarken, çeyrek altın ise 1,284 lira civarında işlem görüyor.

 5 Ocak 2022 altın fiyatları!

ONS ALTIN YATAY SEYREDİYOR

Ons altın güne 1815 dolar seviyesinden başladı. Gün içinde en düşük 1812 dolar, en yüksek ise 1816 dolar seviyesi görüldü.

Altın fiyatları güne nasıl başladı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön