27 / 04 / 2024

altın fiyatları güncel

altın fiyatları güncel

Spot altın geçtiğimiz hafta 1739 dolara yükselirken gram altın 1035 TL seviyesini geçti. Uçuşa geçen altın fiyatları çakıldı. Kimse düşüş beklemiyordu. Yatırımcıların aklı çıktı. 11 Ekim 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları rekora koşuyor! Elimizdeki altınları bozduralım mı? Sonra pişman olmayın! 5 Ekim 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Dün altın fiyatları 7 ay aradan sonra ilk kez bu kadar yükseldi. Gram altın 1,000 TL'yi geçerken ons altın 1700 doları test etti. Altın fiyatları bugün de rekora koşuyor. İşte 5 Ekim 2022 altın fiyatları...

Sürpriz... Altında ibreler yeşile döndü! Elinde 1 gram bile altını olanlar çabuk bakın! 30 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güncel rakamları belli olmaya başladı. Haftanın son işlem gününde altın fiyatları yükselmeye başladı. Altında ibreler yeşile dönerken yatırımcılar için yükseliş sürpriz oldu. İşte güncel canlı altın fiyatları 30 Eylül 2022...

Altın fiyatları bu rakamlara ulaşacak! Dev banka bombayı patlattı! Hazır olun geliyor...

Altın fiyatlarındaki hareketlilik devam ediyor. Vatandaşlar altın yükselecek mi, düşecek mi? Altın alalım mı yoksa bozduralım mı? sorularına yönelik dev banka bombayı patlattı. Altın fiyatları bu rakamlara ulaşacak...

Ons altın 1623 oldu! Yatırımcılar hüsrana uğradı! Altının üstünde kara bulutlar geziyor

Ons altın bugün 1623 dolar seviyesine kadar düştü. Bu seviye son 2,5 ayın en düşük seviyesi olarak kaydedildi. Altın fiyatlarının düşmesi ile yatırımcılar hüsrana uğradı.

Altın fiyatlarında bir ilk! Görenlerin aklı çıktı! Yastık altında altını olanlar acil bakın! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları 27 Eylül Salı  günü yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Ons altın dün 1626  dolara kadar gerilerken altın fiyatlarında bir ilk yaşandı. Altın 2,5 yıl aradan sonra bu kadar geriledi. İşte 27 Eylül 2022 altın fiyatları…

Altının başkentinde altın fiyatları bugün kaç lira? İşte 26 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları son dakika rakamlar milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Peki bugün altının başkentinde altın fiyatları kaç lira? İşte 26 Eylül 2022 altın fiyatları...

Altın fiyatları toz duman oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar için kırmızı alarm! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı tarafından yakından rakip ediliyor. Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de aşağı yönlü hareket ediyor. Altın fiyatları resmen toz duman oldu. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar?

Altın tuzla buz oldu! Elinde 1 gram bile altını olanlar geri sayım başladı! 21 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Altın bugün resmen tuzla buz oldu. Yatırımcılar ise bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? Sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte 21 Eylül 2022 altın fiyatları…

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Yastık altında 1 gram bile altını olan çabuk baksın! Son dakika altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatlarında bugün rüzgar az da olsa tersine döndü. Yastık altında 1 gram bile altını olanlar çabuk baksın!

Altın fiyatları toz duman oldu! Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Milyonlarca kişi bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Sorularının yanıtlarını merak ediyor. Altın fiyatları bugün resmen toz duman oldu.  Kıyıda köşede 1 gram bile altını olan hemen baksın! Son dakika altın fiyatları...

Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! 10 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri bugün de yakından takip ediliyor. Altında ibre yukarı yönlü! Elinizdeki 1 gram altın ne kadar oldu? Acil bakın! İşte 10 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Altın fiyatları resmen fırladı! 1 gram altını olanlar hemen bakın! Yatırımcılara müjde! 9 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika rakamları bugün de yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün fırladı. Yatırımcılara müjde! Elinde 1 gram altını bile olan hemen buraya baksın! 9 Ağustos 2022 altın fiyatları..

Altın fiyatları yükseliyor! Yastık altında altını olanlar hemen baksın! Son dakika altın fiyatları 2 Ağustos 2022

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından merak ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar olduğu araştırılıyor. Altın fiyatları bugün yükselişe geçti. Yastık altında altını olanlar hemen baksın!

Altın fiyatları tekrar tepetaklak oldu! Yastık altında altını olanlar çabuk bakın! 15 Temmuz 2022 altın fiyatları

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın düştü mü, yükseldi mi? Kenarda 1 gram altını bile olanlar çabuk baksın!

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 19 Şubat 2024 altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün kaç TL?

19 Şubat 2024 altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Altın fiyatları güne yükselişle başlarken yatırımcılar güncel canlı altın fiyatlarını takip ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 19 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler dikkat! Altın fiyatları bugün düştü! 10 Şubat altın fiyatları

''Altın fiyatları bugün ne kadar?'' sorusu altı alıp satmak isteyenler tarafından araştırılıyor. Bugün altın fiyatları güne düşüşle başladı. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 10 Şubat 2024 altın fiyatları.

Altın fiyatları tekrar yükselişte! 24 Ocak 2024 Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatı!

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Ons altın yüzde 0,19 artışla 2032 dolardan işlem görürken yatırımcılar 24 Ocak Perşembe Cumhuriyet, Çeyrek ve gram altın fiyatlarını araştırıyor. 

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altın yükselişe geçti! Yastık altında altını olanlar dikkat! 20 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını anbean takip ediyor. İşte 20 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Altın fiyatlarında beklenmedik gelişme: Yatırımcılar o saati dört gözle beklemeye başladı

Orta Doğu'daki tansiyonun yükselmesiyle altın tekrar sığınılacak bir değer haline geldi. FED'in belirlediği faiz oranları da ons altın fiyatının düşük seviyelerden toparlanmasında etkili oldu. Bu durum ülkedeki gram altın fiyatlarını olumlu etkiledi. İşte güncel altın, petrol ve döviz durumları…

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Altın almak veya satamka isteyebnler heyecanla güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son günnderde düşüşe geçen altın fiyatlarında ''savaş etkisi görüldü ve altın fiyatları resmen fırladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Ekim altın fiyatları kaç lira?

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

Altın fiyatlarında düşüş sürüyor! İşte güncel gram, çeyrek ve yarım altın fiyatları

Altın fiyatları vatandaşlar ve yatırımcılar tarafından 16 Ağustos Çarşamba günü de takip ediliyor. İnsanlar ise son derece hareketli günler yaşayan altın fiyatları nedeniyle arama motorlarında sürekli gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatlarını araştırıyor.

altın fiyatları güncel Haberi

altın fiyatları güncel

Altın fiyatları son dakika gelişmeler yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz hafta yükselişe geçen altın fiyatları cuma günü ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanması ile geriledi.

Haftaya düşüşle başlayan altın fiyatları, yarın açıklanacak olan FED tutanakları ve Perşembe günü açıklanacak olan enflasyon rakamlarından dolayı aşağı yönlü hareket ediyor.

Bugün Ons altın 1665 dolardan işlem görüyor. Gram altın ise 1000 TL  altına geriledi.  Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, gremse altın ne kadar? İşte 11 Ekim 2022 altın fiyatları...

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR 9 EKİM 2022?
Alış fiyatı: 998,89 TL
Satış fiyatı: 1.014,98 TL

ÇEYREK ALTIN 11 EKİM 2022 FİYATLARI
Yeni çeyrek alış fiyatı: 1.633 TL
Yeni çeyrek satış fiyatı: 1.653TL
Eski çeyrek alış fiyatı: 1.624 TL
Eski çeyrek...