05 / 05 / 2024

5 yıldır kira ödemediği evden çıkarıldı, polisleri 'Sizi yaralarım' diye tehdit etti!

5 yıldır kira ödemediği evden çıkarıldı, polisleri 'Sizi yaralarım' diye tehdit etti!

Bursa'da Hasan S., 5 senedir kirasını ödemediği evden polis tarafından çıkarıldı. Evden çıkmamak için direnen Hasan S., polisleri de "Sizi yaralarım" diye tehdit etti.



5 sene önce babası ile Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Hocahasan mahallesinde bir konutu kiraladı. Sputniknews'te yer alan habere göre, 3 ay sonra da babası vefat etti. Evde tek başına yaşamaya başlayan Hasan S., kira ödemesi yapmadı. Yaklaşık olarak 5 sene boyunca kirasını alamayan ev sahibi Yusuf Y. da geçen yıl, tahliye davası açtı. Mahkeme  Yusuf Y.'i haklı bularak, Mart'ta Hasan S.’nin evden tahliye edilmesine karar verdi.

Hasan S. ise kendisine tebliğ edilen karara rağmen konutta oturmaya devam etti. Bunun üzerine ev sahibi Yusuf Y., icra memurlarıyla beraber Hasan S.’nin kapısına dayandı. Fakat Hasan S.’, kapıyı açmayarak, kimseyi içeri almadı. Bunun üzerine polislerden yardım istendi. Polis memurlarına da kapı açılmayınca, adrese çok sayıda takviye ekip geldi.

Hasan S., "Sizi yaralarım" diyerek tehdit ettiği polisler tarafından evden zorla çıkartıldı. Evinin baba yadigarı olduğunu söyleyen Hasan S. evden çıkarıldıktan sonra içeri giren icra memurlarından bütün şahsi eşyalarının kendisine teslim edilmesini talep etti.

Hasan S., polis ekipleri tarafından karakola götürülürken, icra memurları ise konutun boşaltılması için çalışmalara başladı.
 


Geri Dön