03 / 05 / 2024

50 bin TL 100 bin TL'si olanlar bile var! Çalışanlar sakın bunu yapmayın, yoksa bu para buhar olup gider

50 bin TL 100 bin TL'si olanlar bile var! Çalışanlar sakın bunu yapmayın, yoksa bu para buhar olup gider

Çalışan vatandaşların tazminatlarıyla ilgili çok önemli bir bilgilendirme yapıldı. İşte iş yerinden tazminat alacağı olanların dikkat etmesi gereken çok önemli hususlar.



ÇOK DİKKATLİ OLMAK GEREKİYOR

Özellikle özel sektörde iş veren sizi işten çıkarmadan siz kendiniz işten ayrılırsanız, tazminat hakkınız tamamen yanıyor. Bu sebeple çalıştığınız kurumdan hiçbir şekilde tazminat talep etme hakkınız kalmıyor. Özel sektörde çalışan kişilerin sayısının her geçen gün artması, bu tür konuların araştırılmasına neden oluyor.

Özel sektör içerisinde son dönemde hararetli günler yaşanmaya devam ediliyor. Tazminat hakkınızın olması için bu süreç içerisinde istifa etmemeniz gerekiyor. Aksi durumda ne olursa olsun tazminatın ve getirdiği haklardan yararlanamazsınız.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön