İş Fırsatları

5.200 lira ile 9.000 lira arasında maaşla 5 bin kişi hemen işe alınacak! Son başvuru tarihini sakın kaçırmayın!

Kamuda farklı kurum ve meslek gruplarında toplam 5 bin 3 personel alımı yapılacağı açıklandı. Söz konusu pozisyonlar için maaşlar 5 bin 200 TL ile 9.000 TL arasında değişiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...Özellikle kamu ilanlarının yayımlandığı ‘kamuilansbbgovtr’ üzerinde neredeyse her gün yüzlerce yeni iş ilanı yer alıyor

İş arayan vatandaşlar her gün yayımlanan yeni ilanları araştırıyor. Özellikle kamu ilanlarının yayımlandığı ‘kamuilansbbgovtr’ üzerinde neredeyse her gün yüzlerce yeni iş ilanı yer alıyor. 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, kamuda farklı kurum ve meslek gruplarında toplam 5 bin 3 personel alımı yapılacağı açıklandı. Söz konusu pozisyonlar için maaşlar 5 bin 200 TL ile 9.000 TL arasında değişiyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Yayımlanan ilanlara göre, kamuda farklı kurum ve meslek gruplarından toplamda 5 bin 3 personel arandığı görülüyor. Kamudaki ilanlara bakıldığında üniversitelerden belediyelere, bakanlıklardan kamu kurumlarına kadar birçok kurumun personel aradığı belirtiliyor.

İŞKUR DA ARALARINDA YER ALIYOR

Vatan'ın aktardığına göre, Türkiye’nin her kentini kapsayan ilanlar arasında özellikle üniversite ilanları başı çekiyor. Öğretim elemanı ve öğretim üyesi kadrolarında yüzlerce personel alımı ilanı yayımlayan üniversiteler ayrıca sözleşmeli personel alımlarını da sürdürüyor. Site üzerinden neredeyse her gün yeni ilanlar veriliyor. 

İşte TÜBİTAK’tan İşkur’a ilan veren kurumlar...