İş Fırsatları

Ehliyeti olanlar dikkat! Kamuya hemen çok sayıda kadın ve erkek personel alınacak!

İş arayanların merakla beklediği haber İŞKUR'dan geldi. Söz konusu ilanda kamuya hemen ehliyeti olan kadın ve erkek sürücülerin alınacağı belirtildi...Konuyla ilgili olarak gelen son dakika haberine göre, en az ilkokul mezunu daimi sürücü ehliyeti olan personel alımı yapılacağı belirtildi

Kamu kurumları İŞKUR üzerinden personel alım duyurularını yayımlamaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak gelen son dakika haberine göre, en az ilkokul mezunu daimi sürücü ehliyeti olan personel alımı yapılacağı belirtildi.

Peki bayan ve erkek personellerin alınacağı ilan için nasıl başvuru yapılır? İşte detaylar...

Kamupersonelinet'in aktardığına göre söz konusu pozisyonlar için alımlar Eskişehir ESTRAM üzerinden gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilanda otobüs kadrosu şoförü için 80 daimi şoför alımı yapılacağı bildirildi. Başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği bildirildi.

Kadın ve erkek adayların başvuru yapacağı şoför alım kadrosunda vardiyalı çalışılabileceği de ilanda yer alan detaylar arasında yer alıyor. Eskişehir sınırları içerisinde çalıştırılacak olan adaylar için başvuru şartları, başvuru tarihi ve şekli de ayrıca belirtildi.

Söz konusu ilana başvuru yapmak isteyenler için 13 Haziran tarihine kadar hazırladıkları CV'leri  info@estram.com.tr adresine gönderebilecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

-En az ilkokul mezunu olmak

-Erkek ve kadın adaylar başvuru yapabilir

-Eski E sınıfı yada yeni D sınıfı ehliyet sahibi olmak

-SRC 2 belgesine sahip olmak

-Psikoteknik belgesine sahip olmak

-Devlet hastanesinden psikoloji bölümü dahil ‘Toplu taşıma otobüs şoförü olabilir’ yazılı sağlık raporu almak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 48 ilde personel alımı yapıyor! Elinizi çabuk tutun, başvurular başladı

DSİ en az ilkokul mezunu personel alımı başvuruları başladı! İşte Devlet Su İşleri başvuru şartları ve ilanın detayları

Aylık 73 bin liraya 15 milyon işçi alınacak! İşte aranan meslek grupları ve şartlar