02 / 05 / 2024

6 firma eleman avında!

6 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 6 firma çeşitli departmanlarında görevlendirmek üzere eleman alacak.



1. Urantu İnşaat, devlet su işleri projeleri imalatlarında en az 10 yıl tecrübeli, 45 yaşını aşmamış şantiye şefi, en az 5 yıl deneyimli, 35 yaşını aşmamış şantiye mühendisi, ve inşaat mühendisi alacak

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 363 14 74 no'lu faksa yollayabilirler.

 

2. Etlem Enerji, 380 kV EİH şantiyesinde görevlendirmek üzere, yabancı dil bilen elektrik mühendisi alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 441 12 31 no'lu faksa yollayabilirler.

 

3. Tümaş Mühendislik, İstanbul'daki kamu binalarının depreme karşı güçlendirilmesi projesinin projelendirme ve saha kontrollük hizmetlerinde görevlendirmek üzere, 10 yıl deneyime sahip proje müdürü, inşaat, makinei elektrik, harita ve çevre mühendisi alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0216 306 17 88 no'lu faksa yollayabilirler.

 

4. Remax Vizyon, Florya, Yeşilyurt ve Yeşilköy bölgelerinde uzmanlaşacak, gayrimenkul sektöründe uluslar arası bir marka içinde kariyer yapmak isteyen bin TL + prim ile çalışacak müşteri temsilcisi asistanı alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 663 75 15 no'lu faksa yollayabilirler.

 

5. Tek Yapı, Mardin şehir merkezindeki otel şantiyesinde görevlendirmek üzere, 15 yıllık şantiye şefi/kaba yapı şefi,  10 yıl deneyimli, saha mühendisi, 5 yıl deneyimli, iş güvenliği ve kalite kontrol mühendisi, 5 yıl deneyimli ilgili programları bilen harita mühendisi alacak. Ve yurtdışı seyahat engeli olmayan, yol ve köprü şantiyelerinde görevlendirilmek üzere, tecrübeli, tercihen Rusça bilen proje müdürü/ şantiye şefi alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini ilgilendikleri pozisyon ve ücret beklentilerini belirterek [email protected] adresine gönderebilirler.

 

6. Yıldızlar inşaat, Diyarbakır Kulp'ta devam eden hes inşaatında görevlendirilmek üzere, baraj, yol ve tünel inşaat işlerinde tecrübeli, en az bir hes projesi bitirmiş, askerliğini tamamlamış, Office programlarını kullanabilen, oto ehliyetli şantiye şefi (inşaat mühendisi) alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 436 38 02 no'lu faksa yollayabilirler.


Geri Dön