Ekonomi

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Eylül depremi! Bu maaşları duyan şok oldu! Şu an rakamlara bakın! 

Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammından sonra, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğine de zam geldi. Bu maaşları duyan şok oldu. Şu an rakamlara bakın! Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammıyla beraber; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca engelli ve yaşlılara verilen bazı desteklere ilave olarak, eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahiplerine ödenen desteklerin tutarları da yükseltildi

Pek çok vatandaşın merakla zamlı halini araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Milyonlarca kişinin yüzünü güldüren emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammıyla beraber; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca engelli ve yaşlılara verilen bazı desteklere ilave olarak, eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahiplerine ödenen desteklerin tutarları da yükseltildi. 

Konuya ilişkin aktarılan son dakika detaylarına göre; devlet tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara bazı sosyal destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. Yine konuyla ilgili paylaşılan ayrtıntılara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, toplamda 50 civarındaki sosyal yardım programı kapsamında vatandaşlara bazı ek destek ödemeleri yapılıyor.

Evde bakım parası ödemelerinde Eylül şoku! Evde bakım maaşı bu ay kaç TL? Hemen evde bakım parası yatan illere bakın!

Emekliler 1 Ocak 2023 zammınıza hemen bir göz atın! Tek tek BağKur, Emekli Sandığı, SSK emeklileri 2023 zam tablosu!

Emekli promosyonunda yarış kızıştı, süre uzatıldı! Bankalar peş peşe açıkladı! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...