Kent Haberleri

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında 2023 depremi! Yeni maaşlar hesaplandı! Şimdi bakın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla sosyal destek tutarları da yükselecek. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı ne kadar olacak? İşte rakam rakam  yeni Ocak zamlı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası tutarları... AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 2

Milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına gelecek Ocak zammıyla ilgili son dakika açıklamaları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 2. dönemde 6. Aydan sonraki enflasyonun dikkate alınması ile asgari ücretin 7 bin 500 Türk Lirası seviyesinde olabileceğine dikkat çekerek, bu rakamın da geçilebileceğini dile getirmişti. 

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, memur ve emekli Ocak 2023 zamlarına odaklanmış durumda. Memur maaş katsayısında yaşanacak artış, yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara sağlanan aylıklarında yükselmesini sağlayacak. Bu kapsamda 2023 Ocak zammı ile beraber 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi desteklerinde tutarları yükselecek.

Asgari ücret 8 bin lirayı bulacak! Ünlü profesör canlı yayında açıkladı!

BağKur, SSK, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 zammı peş peşe hesaplandı! Rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen bakın!

Gram altının 2 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı! Ardından “Kandırılmayın” dedi!