Kent Haberleri

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında yeni yıl depremi! Zamlı rakamlar hesaplandı! Şimdi bakın!

Yeni yılın yaklaşmasıyla birlikte binlerce kişi 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına yapılacak zammı merakla araştırıyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak 2023 zammıyla kaç lira olacak? Zamlı maaşlar bir bir hesaplandı. Hemen bakın!  Milyonlarca kişinin merakla araştırdığı asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak olan 2023 zammının ardından, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası da yükseliyor

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile devlet tarafından binlerce vatandaşa nakit destek sağlanıyor. Milyonlarca kişinin merakla araştırdığı asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak olan 2023 zammının ardından, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası da yükseliyor. 

Asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına gelecek Ocak zammı ile ilgili hesaplanan rakamlar sık sık gündeme geliyor. Asgari ücretli çalışanlar, memur ve emekliler; Ocak 2023 zammı ile ilgili son dakika gelişmelerini ve yetkili isimlerden gelen açıklamaları yakından takip ediyor. 

Son dakika detaylarına göre;  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, asgari ücrete ilişkin açıklamasında 2. dönemde 6. Aydan sonraki enflasyon dikkate alınarak, asgari ücretin 7 bin 500 liraya ulaşabileceğine hatta bu rakamı da geçebileceğinin altını çizdi.

1 Ocak 2023 emekli zammında büyük deprem! Maaşlar bir bir hesaplandı! Hemen bu son dakika rakamlarına göz atın!

Sağlık Bakanlığı müjdeyi verdi! 85 bin personel alımı yapılacak! İşte başvuru tarihi ve şartları...

Memur promosyonlarında şok! Kamuda sözleşmeler resmen yenileniyor! 41 bin 500 TL... 

Memur Ocak zammı netleşiyor! Memur 2023 zammını duyan inanamadı! En düşük maaş bu kadar olacak! 

Emekli promosyonlarında dev kampanya! Denizbank, ağızları açık bırakan rakamları duyurdu!