08 / 05 / 2024

66 bin 800 TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatına hemen göz atın! İşte detaylar!

66 bin 800 TL'ye konut alanı imarlı arsa fırsatına hemen göz atın! İşte detaylar!

Arsa almak isteyen herkes Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün Eylül 2022 ihale ilanları ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Milli Emlak'ın resmi internet sitesinde yer alan son ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü, 66 bin 800 TL'ye arsa satacak.



Yeni bir arsa sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün merak edilen ve araştırılan Eylül 2022 ihale ilanlarını da yayımlıyor.

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Afyonkarahisar ili, Çobanlar ilçesindeki konut alanı imarlı arsa da mevcut.

66 bin 800 TL ye konut alanı imarlı arsa fırsatına hemen göz atın! İşte detaylar!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, satışa çıkarılan imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Çobanlar ilçesi, Kocaöz Mahallesi'nde yer alıyor.

İhale tarihi de resmi olarak açıklanan konut alanı imarlı arsanın taşınmaz numarası 03060101357 şeklinde açıklandı. Yine aktarılan resmi detaylara göre, söz konusu imarlı arsanın yüz ölçümü 953,71 metrekare.


Geri Dön