27 / 04 / 2024

7 Çekmeceli Dondurucuya her şeyinizi sığdırabileceksiniz! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

7 Çekmeceli Dondurucuya her şeyinizi sığdırabileceksiniz! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Her mevsim taze meyve ve sebze tüketmek isteyenler için Arçelik, oda sıcaklığından etkilenmeyen ve 4 farklı soğuma teknolojisiyle aylarca gıdalarınızı muhafaza edebileceğiniz 7 çekmeceli dondurucuyu hizmetinize sunuyor.



7 Çekmeceli Dondurucuya her şeyinizi sığdırabileceksiniz! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 
Buzdolabı dondurucusuna sığmayan bir çok gıda malzemesi için ev hanımları geniş hacme sahip dondurucu arayışına girdi. Arçelik dondurucuları geniş hacminin yanında bir çok çekmecesi ile ev hanımlarının imdadına yetişiyor. Artık yaz kış bir çok gıda malzemesi aylarca muhafaza edilebilecek.

7 ÇEKMECELİ DONCURUCU 

Arçelik 2071 MB çekmeceli derin dondurucu ile ihtiyacınız olan tüm özellikler tek bir modelde toplanıyor.Klasik beyaz rengi ve dikey tasarımı ile modern bir görünüm ortaya koyan dondurucuda 7 adet çekmece bulunur.
Et ve tavuk gibi kümes hayvanlarının sağlıklı bir şekilde dondurulması, meyve ve sebzelerin uzun sürelerde saklanabilmesi gibi avantajlar sunar.

Ortam sıcaklığından etkilenmeyen dondurucu Elektronik Sıcaklık Kontrol Sistemi sayesinde ürünleri sabit ısıda tutar. Yazın ve ya kışın yiyeceklerin depolanması için gerekli olan ısı sabit bir şekilde korunur. 
Gıda türüne göre değişen ısı ayarının genel olarak -18 derece olarak ayarlanması önemlidir. 2071 MB dikey derin dondurucu hem dondurulmuş gıdaların saklanmasını hem de taze gıdaların hızlı bir şekilde dondurulması işlevini pratik bir şekilde ortaya koyar.

Hızlı Dondurma özelliği sayesinde yiyeceklerin yanı sıra 2 saat içerisinde buz küpleri elde etmek mümkün oluyor.Statik soğutma sistemi ile çalışan Arçelik 2071 MB modeli ile yiyecekleriniz sağlıklı bir şekilde muhafaza edilir.
Yiyeceklerinizi türlerine göre ayırarak raflara yerleştirebilir ve ihtiyacınız olduğunda güvenle kullanabilirsiniz
Buz yapma bölmesi, hızlı dondurma rafı ve gıda türleri için ayrılan raflar ile yiyeceklerinizi zahmetsizce muhaza edebilirsiniz. 2071 MB modelinin 59.5 CM genişliğe ve 1.71 CM uzunluğa sahiptir.

Peki hızlı dondurma özelliğine sahip 7 çekmeceli derin dondurucu nerde ne kadara satılıyor? 

 


Geri Dön