Genel

'7 tepenin 7 mimarı' Brüksel'de sergileniyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenen serginin açılış paneline, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir T

Küratörlüğünü ve organizasyonunu Dünya Mimarlık Topluluğu'nun üstlendiği, "7 Tepenin 7 Mimarı" sergisi, yarın Brüksel'deki İstanbul Merkezi'nde açılacak.

Sergide eserleri yer alan mimarlar, Emre Arolat, Can Çinici, Mehmet Küçükoğlu&Ertuğ Uçar, Şevki Pekin, Nevzat Sayın, Melkan Gürsel&Murat Tabanlıoğlu ve Han Tümertekin, açılış öncesinde birer kısa sunum da yapacak.

Sunumların ardından, Belçika Bina Ödülleri Başkanı ve Belçika Mimari Kurumları Birliği Sekreteri Jan Bruggemans ve Şehirsel Çevre Vakfı Başkanı ve Uluslararası Şehir ve Bölge Planlamacıları Kurumu eski Başkanı Pierre Laconte de bir panel verecek.

Dünya Mimarlık Topluluğu'nun "Türk Mimarlığı Şimdi" projesi kapsamında düzenlediği serginin açılışı, panelin ardından gerçekleştirilecek.
AA

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

'7 tepenin 7 mimarı' Brüksel'de sergileniyor 
 
Küratörlüğünü ve organizasyonunu Dünya Mimarlık Topluluğu'nun üstlendiği, '7 Tepenin 7 Mimarı' sergisi, Brüksel'deki İstanbul Merkezi'nde açılıyor. 
 
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı tarafından desteklenen serginin açılış paneline, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da katılacak. Sergide eserleri yer alan mimarlar, Emre Arolat, Can Çinici, Mehmet Küçükoğlu&Ertuğ Uçar, Şevki Pekin, Nevzat Sayın, Melkan Gürsel&Murat Tabanlıoğlu ve Han Tümertekin, açılış öncesinde birer kısa sunum da yapacak. Sunumların ardından, Belçika Bina Ödülleri Başkanı ve Belçika Mimari Kurumları Birliği Sekreteri Jan Bruggemans ve Şehirsel Çevre Vakfı Başkanı ve Uluslararası Şehir ve Bölge Planlamacıları Kurumu eski Başkanı Pierre Laconte de bir panel verecek.
Zaman