30 / 04 / 2024

8 firma eleman avında!

8 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 8 firma çeşitli bölümlerde istihdam ettirmek üzere eleman alımı yapacak



1. Sinerji İnşaat, Giydirme Cephe sektöründe uluslararası planda faaliyet gösteren ve nitelikli projelere imza atan firmanın merkez ofisinde görevlendirmek üzere kariyer hedefi olan, kurumsal firma kimliği altında çalışacak, üniversitelerin Mimarlık veya Mühendislik fakültelerinden mezun, cephe giydirme sektöründe uluslararası projelerin Tasarım Mühendislik ve İmalat projelendirme yönetimi konusunda en az 5 yıl tecrübeli, cephe giydirme ve ilgili disiplinlerde günceli sürekli takip eden, araştırmacı, cephe giydirme sistem ve detay çözme konusunda birikim sahibi, Mühendislik ve dizaynı, maliyeti ve süre açısından yorumlayabilen, iyi derecede İngilizce bilen (konuşma & yazma), ileri düzeyde Autocad kullanılabilen, teknik takıma liderlik edebilecek, yurtdışı seyahat engeli bulunmayan Cephe giydirme projelendirme şefi ve Cephe giydirme proje yöneticileri alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

2. Spradon, Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren firmada, satışı gerçekleşen konutların tahsilatlarının takibinin yapılması, müşteri ilişkilerinin takibi, tahsilat  analizlerinin yapılıp, raporlanması, kredilendirme işlemlerinin yürütülmesinde görevlendirilecek, üniversite mezunu, gayrimenkul ya da bankacılık sektöründe en az 2 sene deneyimli, teknik analiz bilgisi kuvvetli, tercihen İngilizce bilen, MS Office programlarına hakim, iletişimi güçlü ve sonuç odaklı elemanlar alınacaktır. 

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

3. Sistem İnşaat, yurt içi ve yurt dışı prestijli projelerinde görevlendirmek üzere, çok iyi derecede İngilizce bilen, Autocad, MS Office ve ilgili programlara ileri derecede hakim, çözüm üretebilen, konusunda 5 yıl tecrübeli, oto ehliyetine sahip (sınıf B), 35 yaşını aşmamış, Avrupa yakasında ikamet eden Yurtdışı Proje Müdürü (Türkiye ofisi) (Ref:1), Akaryakıt sektörü inşaatları ve proje yönetimi konularında deneyimli, prestijli ve büyük ölçekli bir projeyi yönetebilecek İnşaat mühendisi ve Mimar yurt içi ve yurt dışı prestijli projelerinde görevlendirmek üzere, çok iyi derecede İngilizce bilen, Autocad, MS Office ve ilgili programlara ileri derecede hakim, çözüm üretebilen, yöneticilik vasıfları kuvvetli, konusunda 8 yıl tecrübeli, oto ehliyetine sahip (sınıf B), 35 yaşını aşmamış, Yurtdışı Proje Müdürü (Ref:2) alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0212 876 25 35 no'lu faksa yollayabilirler.

4. Sultanlar Yapı, üniversite mezunu, Toplu konut inşaat muhasebesinde deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, vergi, ticaret, iş ve sosyal güvenlik mevzuatlarına hakim, iyi derecede Excel ve Logo Tiger kullanabilen, İstanbul Anadolu Yakasında ikamet eden Muhasebe Sorumlusu alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

5. Güriş İnşaat ve Mühendislik A.Ş., Almabani ve Dallah firmalarının oluşturduğu Müşterek Teşebbüs (JV) tafaından Suudi Arabistan'ın Cidde kentindeki projede çalıştırılmak üzere, mikro tünel işlerinde deneyimli, şantiye şefleri, mühendisler, mikro tünel makinası operatörleri, formenler alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine veya 0312 484 67 81 no'lu faksa yollayabilirler.

6. Kuzu Grup, Ankara'daki merkez büro ve şantiyeler için, çok iyi derecede İngilizce bilen, en az 15 yıl deneyimli, yurt dışında çalışmış, üst yapı ve tünel kalıp inşaatlarında en az 10 yıl deneyimli, kesin hesap, hakediş ve ihale konularında en az 10 yıl tecrübeli, iyi derecede Autocad ve Ofis programı kullanabilen mimarlar, inşaat mühendisleri ve teknikerleri, makina tesisat mühendisleri ve teknikerleri, elektrik tesisat mühendisleri ve teknikerleri, harita mühendisleri ve teknikerleri, ambar elemanları alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine ve 0312 446 03 29 no'lu faksa yollayabilirler.

7. Aslı Mimarlık, yurtdışı seyahat engeli olmayan, proje ve şantiye deneyimi olan, ileri seviyede 3D Max kullanan iç mimar ve mimar alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

8. Mert İnşaat, lise veya ilgili üniversitelerden mezun, orta seviyede İngilizce bilgisi olan, satış tecrübesi olan, iletişim kabiliyeti yüksek, prezantabl, iş disiplini ve sorumluluk bilinci yüksek satış yetkilisi alacak.

İlgilenenler özgeçmişlerini [email protected] adresine yollayabilirler.

Sinem ÖZTÜRK/Emlakkulisi.com


Geri Dön