28 / 04 / 2024

90'lı yılların en gözdesiydi! Choker altın kolye fiyatları ne kadar? 2 Kasım 2022 Elizi choker altın kolye fiyat listesi

90'lı yılların en gözdesiydi! Choker altın kolye fiyatları ne kadar? 2 Kasım 2022 Elizi choker altın kolye fiyat listesi

Choker kolyeler hem günlük hem de özel davetler için en çok tercih edilen kolyeler arasında yer alıyor. 90'lı yılların en gözdesi olan bu kolyeler günümüzde en çok takılanlar arasında yer alıyor. Peki Choker kolyeler ne kadar? Choker kolye fiyatları kaç lira?



Bir zamanlar 90’lı yılların en gözde sokak modası aksesuarı haline gelen hemen hemen herkesin en az bir kez olsun taktığı choker kolye modası son günlerde günümüze ayak uyduran şık tasarımları ile yeniden moda haline geldi.

İsim anlamı ile tasma kolye olan choker kolye boyuna tam oturan zarif tasarımı ile son zamanlarda yeniden 90'lı yılların sokak ruhunu en güzel şekilde yansıtan ve en şık, en spor  yani tüm kombinlerin  yeniden vazgeçilmez bir tamamlayıcı aksesuarı olmaya devam ediyor.

Peki Choker kolyelerin fiyatları ne kadar? Choker kolyeler kaç TL? İşte Elizi Choker kolye 2 Kasım 2022 fiyat listesi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön