02 / 05 / 2024

A Plus lokasyon, A Plus ofisler: Sur Yapı Axis İstanbul!

A Plus lokasyon, A Plus ofisler: Sur Yapı Axis İstanbul!

Firma: Sur Yapı

Proje: Axis İstanbul

Ofislerin fiyatlarının KDV hariç 284 bin dolardan başlangıç gösterdiği Axis İstanbul projesi, Sur Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 72 aya kadar vadelendirme imkanı sunulan projede 195 adet A Plus ofis yer alıyor...



İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa bölgesinde, metronun Bayrampaşa durağının hemen yanında hayata geçirilen  Axis İstanbul  projesinde sabit kur avantajı sağlanıyor.


İçerisinde 195 adet A Plus ofisin bulunduğu  Sur Yapı  Axis İstanbul projesinin 60 bin metrekarelik kısmı kiralık alan olarak belirlendi. Projede yer alan ofislerin alanları  73 ile 210 metrekare arasında değişiyor. 


72 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanan Bayrampaşa Axis İstanbul projesinde ofisler KDV hariç 284 bin dolardan başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. 


Sur Yapı projesi olarak inşa edilen Axis İstanbul Bayrampaşa projesinde teslimler Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 2 bin 400 metrekare ile 10 bin metrekare arasında alanlara sahip birleştirilebilir ofisler mevcut.


Suryapı Axis İstanbul ödemeleri kapsamında yüzde 50 peşinatla yapılan 36 ay sıfır faizli taksitlendirmede ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanırken, yüzde 25 peşinatla yapılan 36 aya kadar vade farksız taksitlendirmelerde ödemelerde yüzde 5 indirim yapılıyor. 


Bayrampaşa Sur Yapı Axis İstanbul'da; AVM, sinema salonları, restoranlar, kafeler, kat bahçeleri, toplantı salonları, print center, hobi ve oyun odası, fitness center, oturma terasları, IT hizmeti, concierge ve vale hizmeti ve arşiv odası bulunuyor. 


Telefon: 444 5 787- (0212) 565 64 48 - 49

Web: http://www.axisistanbul.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön