29 / 04 / 2024

A101'de peş peşe indirimler! Pirinç 37.75 TL, ayçiçek yağı 147 TL! Bu fiyatları kaçırma

A101'de peş peşe indirimler! Pirinç 37.75 TL, ayçiçek yağı 147 TL! Bu fiyatları kaçırma

A101 yeni haftada uygulayacağı indirimli ürünlerini yayınladı. Vatandaş 11-17 Mart arası uygulanacak aktüel ürünleri görmek ve indirimli fiyatlarını öğrenmek için internette aratma yapıyor. Siz zahmet etmeden biz bütün aktüel ürünleri yayınladık. Buyurun 13 Mart 2023 fiyat listesi.



A101, Türkiye merkezli bir perakende mağazası zinciridir ve 2008 yılında kurulmuştur. Mağaza zinciri, yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak Türkiye'de önemli bir oyuncu haline gelmiştir.

A101'in kuruluş amacı, tüketicilere kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmak ve Türkiye'deki perakende sektöründe daha fazla rekabet yaratmaktı. Ayrıca, Türkiye'deki küçük işletmeleri desteklemek ve istihdam yaratmak amacıyla mağazalarını açmışlardır.

A101, ürünleri doğrudan üreticilerden satın alarak maliyetleri düşürür ve bu tasarrufu müşterilerine yansıtarak fiyatlarını düşük tutar. Bu nedenle, Türkiye'deki düşük ve orta gelirli tüketiciler için tercih edilen bir perakende mağazası haline gelmiştir.

A101, Türkiye genelinde yaygın bir perakende mağazası zinciridir ve hizmet alanı Türkiye'dir. A101 mağazaları, şehir merkezlerinde ve kırsal bölgelerde, genellikle yaya trafiğinin yoğun olduğu yerlerde yer almaktadır. Türkiye'deki hemen hemen her il ve ilçede A101 mağazaları bulunmaktadır.

A101, gıda ürünleri, temizlik malzemeleri, ev gereçleri, elektronik ürünler, tekstil ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve daha birçok ürünü uygun fiyatlarla müşterilerine sunar. Mağaza zinciri, ürünleri doğrudan üreticilerden satın alarak maliyetleri düşürür ve bu tasarrufu müşterilerine yansıtarak fiyatları düşük tutar.
Ayrıca, A101, online alışveriş platformu ile de hizmet vermektedir. Online platformda da geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur.

A101'de peş peşe indirimler! Pirinç 37.75 TL, ayçiçek yağı 147 TL! Bu fiyatları kaçırma


Geri Dön