01 / 05 / 2024

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Türker Meydan tarafından kuruldu.



Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Türker Meydan tarafından kuruldu.

Aa Emlak Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Yurtdışında bulunan kurum ve şahısların Türkiyede ofis açmasına yardımcı olmak ve açtıkları şirketlerin tanıtımını yapmak, şirketlerin ve şahısların resmi işlemlerinden bankacılık işlemlerine kadar onlara refaket etmek ve iletişim danışmanlığı yapmak a)Yurtdışında bulunan kurum ve şahısların Türkiye`de menkul ve gayrimenkul alımı konusunda onlara danışmanlık yapmak 2- Faaliyetleri ile ilgili olarak Türkiye`de ortaklık arayan ve ticari faaliyet vermek isteyen yabancı şirketlere iletişim danışmanlığı yapmak 3-Yurt dışında bulunan kuruluşların ve şahısların türk bankaları ile iletişim kurmalarına danışmanlık yapmak 4-Yurtdışında yaşayan kişi ve kuruluşların Türkiye`de mal edinimi yapmalarına danışmanlık vermek. 5-Her türlü gayrimenkul almak,satmak ve komissonculuğunu yapmak 6-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek 7-Her türlü arazi, arsa, daire, ev , dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı , satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 8-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek 9-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 10-Komisyon mukabilinde yurtiçinde ve yurtdışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı , pazarlamasını yapmak 11-Gayrimenkul konusunda emlak danışmanlığı yapmak.
 


Geri Dön