27 / 04 / 2024

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.



Cumhur İttifakı'nın  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Merakla beklenen adaylığı açıklandığı günden bu yana başkenti soluksuz gezmeye devam eden Turgut Altınok, Gölbaşı'nda Karslılar Derneği'ni ziyaret etti. Başkentte yaşayan Karslılara seslendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok'a söz konusu ziyareti esnasında AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan ve MHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ramazan Şimşek eşlik etti.

Turgut Altınok, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olduktan sonra yapacağı  yatırımlarla Ankara'nın kalkınacağını söyledi.

DAR GELİRLİLERE KONUT SÖZÜ

Yaptığı açıklamada ülkemizin deprem ülkesi olduğunu kaydeden Turgut Altınok, sanayi yatırımcılarının olası İstanbul depremi nedeniyle başkent Ankara'yı tercih etmeye başladığını söyleyerek, "Yapacağımız yatırımlarla başkent Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceğiz" dedi. Dar gelirliler için projeleri olduğuna da değinen Turgut Altınok, konut sahibi olmayan dar gelirlileri taksitle konut sahibi yapılacağını belirtti.

"ANKARA'YA KAZANDIRILACAK EN BÜYÜK ESER"

Turgut Altınok ayrıca açıklamada Keçiören'de yapım çalışmaları tamamlanmak üzere olan Atatürk Cumhuriyet Kulesi'nin merakla beklenen 31 Mart seçiminden önce açılışın yapılacağını da duyurdu. Altınok açıklamasında "Kulemiz Cumhuriyet tarihinde başkent Ankara'ya kazandırılmış en büyük eser olacak. Keçiören Belediyesi minnacık bütçesiyle Büyükşehirden daha fazla iş ve hizmet yaptı. Burada çalışkan bir hizmetkar var, Turgut Altınok, Fildişi kulelerinde değildir, Londra sokaklarında değil başkent Ankara'nın sokaklarındadır. Bu şehri yaşanabilir bir kent haline getirmek hepimizin vebalidir. Hükümetimizle birlikte büyük projelerimiz var yakında açıklayacağız" dedi.


"KÖYLERİMİZ AVRUPA KÖYLERİ SEVİYESİNE ULAŞACAK"

Sabah'tan Tolga Özlü'nün haberine göre Cumhur ittifakı ABB Başkan adayı Turgut Altınok, partisinin Teşkilat Buluşmasına da katıldı.

Altınok burada yaptığı konuşmada, "Yalnızca başkent Ankara'nın merkezi değil köylerini de modern hale getireceklerini söyleyen Turgut Altınok şunları dile getirdi: "Kimsenin ayağı çamura değmeyecek, asfaltla donatacağız, köylerimizi Avrupa köyleri gibi yapacağız, spor tesislerini de köylerimizde vatandaşlarımıza açacağız. Sizlerin de desteğiyle bunları gerçekleştireceğiz. Bir yandan hükümetin diğer taraftan devletin imkanlarıyla başkent Ankara 100 senede alamayacağı hizmetleri 5 senede alacak."
 

Aylık 2 bin 750 TL'den fazla kira geliri olan ev sahipleri dikkat! Yasal işlem yapılacak!

Düzenli temettü veren ve düzenli temettü artıran 8 hisse!

Kiracılar müjde! Kira yardımları resmen başladı!


Geri Dön