05 / 05 / 2024

Abdi İpekçi Caddesi yenilenerek, dün törenle açıldı!

Abdi İpekçi Caddesi yenilenerek, dün törenle açıldı!

“Kentsel Tasarım Projesi” kapsamında yenilenen Abdi İpekçi Caddesi’nin açılışı dün törenle yapıldı. Kerem Görsev caz müzik dinletisiyle başlayan törende, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül,



Sarıgül, konuşmasında Nişantaşı’nın yapılan kentsel tasarım projeleri ile İstanbul’un en seçkin bölgesi haline geldiğini ifade etti. Yıllar önce Nişantaşı’nı terk eden pek çok ünlü markanın şimdi burada mağaza açabilmek için yarıştığına dikkat çeken Sarıgül, “Nişantaşı-Teşvikiye bölgesi artık kültürün, sanatın ve alışverişin merkezi haline geldi.” dedi. Törene bölgede hizmet veren işadamları ve sahiplerinin yanı sıra Mustafa Taviloğlu, Aykut Hamzagil, Zafer Yıldırım, Zafer Kurşun, Cem Boyner, Lerzan Boyner, Abdullah Kığılı, Süleyman Orakçıoğlu, Vural Gökçaylı, Raffi Portakal ve Betül Mardin katıldı.

Şişli Belediyesi, ekim ayında başlattığı Kentsel Tasarım Projesi’nin 2. etabında, Nişantaşı’nda yepyeni bir çevre düzenlemesi gerçekleşti. Projenin ikinci etabı Abdi İpekçi’nin bir paralelindeki Mim Kemal Öke Caddesi’nde uygulanacak. Üçüncü aşamada ise Atiye Sokağı tamamen trafiğe kapatılacak.
Milliyet


Geri Dön