19 / 05 / 2024

Abdullah Gül, Kayseri'de fakülte binalarının temelini atacak!

Abdullah Gül, Kayseri'de fakülte binalarının temelini atacak!

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi binalarının temelleri atılacak



Kayseri´de kurulan dört üniversiteden biri olan Nuh Naci Yazgan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi binalarının temellerinin 28 Ağustos Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Abdullah Gül´ün de katılımıyla atılacağı bildirildi.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Mustafa Özhamurkar, düzenlediği basın toplantısında, gelecek yıl öğrencilerine kapılarını açması planlanan Nuh Naci Yazgan Üniversitesine ait bazı binaların inşaatlarının yapımının sürdüğünü, bazıların da temelinin atılması aşamasına gelindiğini kaydetti.

Özhamurkar, "Kayseri Yükseköğretim ve Yardımlaşma Vakfının yaptıracağı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile Mehmet-Azize Sağıroğlu´nun yaptıracağı Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesinin temeli Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül tarafından 28 Ağustos Cumartesi günü atılacak. 2011-2012 eğitim-öğretim döneminde üniversitemize 240 öğrencinin alınması planlandı" dedi.

Özhamurkar, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Kampüs alanında halen Mühendislik Fakültesi ile öğretim üyeleri lojmanları, rektörlük, öğrenci yurdu gibi çok sayıda binanın inşaat çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
AA


Geri Dön