27 / 04 / 2024

Abdullah Gül Üniversitesi Mimarlık bölümüne öğretim üyeleri alınacak!

Abdullah Gül Üniversitesi Mimarlık bölümüne öğretim üyeleri alınacak!

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre Abdullah Gül Üniversitesi Mimarlık bölümüne öğretim üyeleri alınacak...



Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimine öğretim üyesi alınacaktır. Müracaatlar ve Atamalar; 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ilgili maddeleri gereğince yapılacaktır. İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.agu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.



BİRİMİ

UNVANI

BÖLÜMÜ

DERECE

ADET

ARANAN NİTELİKLER

Mimarlık Fakültesi

Doç.Dr (1) , (2)

Mimarlık

1

1

Mimari Tasarım programından doktoralı olmak, mimari tasarım kuramı ve yöntemleri, Kentsel Tasarım ve Kentsel Çevre Koruma, Konut, Çevre ve Sosyal Yaşam, Yer ve Mekân Kavramları konularında araştırma çalışmaları ve uluslararası bilimsel üst düzey yayınları bulunmak.



(1) Eğitim-öğretim %100 İngilizce olacağından bütün kadrolara yapılacak müracaatlar Yüksek Öğretim Kurulu Başkanlığının 28.06.2009 tarih 27272 sayı ile Resmi Gazete’de yayınlanan yönetmeliğinin 7 inci maddesinin 3 üncü fıkrasının (b) ve (c) bentlerinde belirtilen yabancı dil yeterlilik şartlarına haiz olması gerekmektedir.

(2) Araştırma ve yayınları ile Üniversitemize ciddi katkı yapma potansiyeli bulunmak.

5857/1-1




Geri Dön