29 / 04 / 2024

Abdurrahim Tuna, engelliler okuluna ek bina yaptıracak!

Abdurrahim Tuna, engelliler okuluna ek bina yaptıracak!

Engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Muğla Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi 'nin bahçesine, 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' kapsamında, yaptırılacak 8 derslikli ek binanın protokolü için tören düzenlendi...



Hayırsever iş adamı Abdurrahim Tuna 'nın Muğla 'da engelli öğrencilerin eğitim gördüğü okulun bahçesine yaptıracağı ek binanın protokolü imzalandı.
               
Engelli öğrencilerin eğitim gördüğü Muğla Eğitim Uygulama ve İş Eğitim Merkezi 'nin bahçesine, 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' kapsamında, yaptırılacak 8 derslikli ek binanın protokolü için tören düzenlendi.
               
Muğla Valisi Fatih şžahin, törende yaptığı konuşmada, 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' kapsamında, Muğla 'da 79. projeyi imzalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
               
Hayırsever vatandaşların desteğiyle tamamlanan derslik sayısının bugün itibariyle 660 'a ulaştığını ifade eden şžahin, şöyle konuştu:
               
'Hayırseverlerimizin katkılarıyla bölgemizde eğitim anlamında birçok yatırım yaptık. Protokolünü yaptığımız bu proje de devlet vatandaş iş birliğiyle yapılacak bir iş. Hayırseverimiz ek binanın kaba inşaatını yapıp yaklaşık 4 ay içerisinde bize teslim edecek. Biz de valilik ve özel idare kanalıyla okulun geri kalan işlerini yapacağız. Kendisine ve bundan önceki hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. En büyük temennimiz en kısa sürede bu eğitim kurumunu engelli öğrencilerimizin kullanımına sunmak.'
               
Hayırsever Tuna da teknoloji çağında bu hizmetin geç kaldığını işaret ederek, 'Engelli kardeşlerimizin eğitimlerini benim yaptıracağım binada görmeleri beni çok mutlu edecek. İnşallah en kısa sürede inşaatın bize düşen kısmını tamamlayıp teslim edeceğiz' dedi.
               
EĞİTİME 90 MİLYONLUK YATIRIM

Muğla 'da 2002 'den bu yana protokolü yapılan toplam 79 projenin 58 'inin tamamlandığı bildirildi. Bu kapsamda, 660 derslikle 2 spor salonu, 1 konferans salonu ve 3 lojman hizmete sunuldu.  Projeler, 90 milyon 175 bin TL 'ye mal oldu.
AA


Geri Dön