07 / 05 / 2024

Abdurrahman Tutdere'den Adıyaman'a konut eleştirisi!

Abdurrahman Tutdere'den Adıyaman'a konut eleştirisi!

CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 25 Ocak 2020'de Elazığ Sivrice’de meydana gelen depremin yıl dönümünde Adıyaman’la ilgili eleştiriler yaptı.



CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, 25 Ocak 2020'de Elazığ Sivrice’de meydana gelen depremin yıl dönümünde Adıyaman’ı anımsattı.

Sözcü'de yer alan habere göre, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, depremden etkilenen şehirlerde gerçekleştirilen çalışmalara değinerek, üzerine çadır çekilen ve çatı yapılan konteynerlerin fotoğraflarını da gösterdi.

Abdurrahman Tutdere den Adıyaman a konut eleştirisi!

Tutdere, “Sivrice depreminde Adıyaman'ın Gerger ve Sincik bölgesi de fazlasıyla etkilendi. Depremde 800 konut ağır hasar aldı. Sivrice depreminin üzerinden bir yıl geçti. Sincik ve Gerger'de vatandaşlarımızın yaraları maalesef sarılmadı. Bu karda kışta vatandaşımız konteynerde yaşıyor. Gerger'de su damlamasın diye konteynerin üstüne çadır çeken, Tillo'da konteynere çatı yapan yurttaşlarımız var. Bunlar da Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşı değil mi? Neden ihmal ediyorsunuz Adıyamanlıyı, neden depremden sonra unuttunuz? şeklinde konuştu.

 

Adıyaman kentsel dönüşümde son durum!


Geri Dön