02 / 05 / 2024

Abka Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Abka Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Fırıncı tarafından kuruldu.



Abka Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Fırıncı tarafından kuruldu.

Abka Proje Yönetimi ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- Şirket, her türlü inşaat, taahhüt, peyzaj işleri ve buna benzer işler ile alakalı proje, proje müşavirliği ve proje yönetimi işlerini yapmak veyahut gerektiğinde yaptırmak. Her türlü inşaat işlerinde gerekli olan proje yönetimi işini kendi personeli ile yapmak veyahut gerekli anlaşmaları yaparak dışarından hizmetler almak. 2- Şirket, her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapmak, Kat karşılığı binalar, işyerleri, konutlar, fabrika ve ticarethaneler, yollar, barajlar, bahçe ve peyzaj çalışmaları, havaalanları, köprüler ve buna benzer tüm inşaat işlerini yapmak veyahut yaptırmak. Gerektiğinde bu inşaat işleri ile alakalı proje yönetimi iş ve işlemlerini yapmak. 3- Şirketi gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı özel sektör ve kamu kuruluşlarına ve iştiraklerine ait ihalelere girmek ve gerektiğinde taahhütler vermek ve almak. 4- Her türlü dekorasyon işleri, prefabrik binalar, boya badana ve tadilat işlerini yapmak. 5- Proje yönetimi alanında inşaat işlerinin projelendirmelerini çizimlerini ve gerekli izinleri almak, inşaat projesinin uygulama safhasında projeye uygun olup olmadığının denetlenmesi ve kontrolü, proje ile alakalı her türlü malzeme alımı ve süreçlerinin takip ve denetlenmesi, inşaat sahasının projeye uygun ilerleyip ilerlemediğinin denetlenmesi işlerini yapmak veyahut yaptırmak, bu işler için uzman personel istihdam etmek. 6- Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiraya verebilir, kiralayabilir, bunlar üzerinde ayni ve sahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, verebilir, ve ipotekleri fek edebilir. Sirket gayrimenkuller üzerinde irtifak, intiba sükna gayrimenkul mükellefiyeti, kar irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. Her türlü kara hava ve deniz araçlarını alabilir ve satabilir. Gerektiginde sube is yerleri açmak ve isletmek. Sirket yukarıda yazılı olanlar dısında yararlı ve gerekli görülecek is ve islemlere Yönetim kurulunun teklifi ve Genel Kurulun verecegi karar ile girebilir.


Geri Dön