28 / 04 / 2024

Abramoviç Bodrum'dan arazi bakıyor!

Abramoviç Bodrum'dan arazi bakıyor!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatilini sürdüren Rus milyarder Roman Abramoviç, Gündoğan, Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Ortakent-Yahşi ve Bitez koylarını gezdi. Korumalarına arazilerin fotoğraflarını ve video görüntülerini çektirdi...




Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde tatilini sürdüren Rus milyarder Roman Abramoviç bugün botla koy koy dolaştı, ardından AB Bakanı Egemen Bağış’ın toplantı yaptığı lüks otelin SPA’sına giderek spor yaptı, masaj yaptırdı.


Dünyaca ünlü İngiliz futbol takımı Chelsea’in de patronu olan Abramoviç, 163 metre uzunluğunda ve 1.2 milyar dolar değerindeki 'Eclipse' adlı ultra lüks yatıyla dün sabah Bodrum'a gelerek Yalı Beldesi’ndeki Barbaros Koyu’na demirledi.


Akşam saatlerinde ise Göltürkbükü Koyu’na geldi. Geceyi bu koyda geçiren Abramoviç ve beraberindekiler için bu sabah saatlerinde Bodrum’daki bir fırından 30 simit getirildi. Kahvaltısını yatın güvertesinde yapan ünlü milyarder daha sonra yatıyla Gündoğan, Yalıkavak, Gümüşlük, Turgutreis, Akyarlar, Ortakent-Yahşi ve Bitez koylarını gezdi. Korumalarına arazilerin fotoğraflarını ve video görüntülerini çektirdi.


Yanında Metalist Kharkiv takımı Yönetim Kurulu başkanı Aleksander Yaroslavsky, korumaları ve kendisine eşlik eden Nis Yatçılık Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı turizmci İhsan Küçükünsal’la gezen Abramoviç, koylarda durarak arazilerle ilgili bilgi aldı.


Abramoviç’in yanındakilere 500 dönümün üzerinde bir arsa satın alarak 200 milyon dolarlık bir yatırımla ultra lüks bir otel yapmak için girişimlerde bulunacağı ve sık sık tatil için Bodrum’a gelmek istediğini söylediği öğrenildi.


Öğle saatlerinde Yalı Beldesi’ndeki Barbaros Koyu’na gelen Abramoviç buradan geniş güvenlik önlemleri altında bota binerek Başbakan Yardımcısı Egemen Bağış’ın AB toplantısı yaptığı Kempinski Barbaros Bay Hotel’e geçti. Yaroslavsky, Küçükünsal ve korumalarıyla otelin SPA’sına giden Abramoviç, bir saat ağırlık çalıştı, ardından da masaj yaptırdı. Abramoviç’in akşam saatlerinde yeniden yatına döneceği öğrenildi.



Akşam


Geri Dön