28 / 04 / 2024

Academia Apartments Avcılar'da 167 bin TL'ye! 2 ay erken teslim!

Academia Apartments Avcılar'da 167 bin TL'ye! 2 ay erken teslim!

Avcılar'da hayat bulan Academia Apartments, Astay Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Proje 2 ay erken teslim edilerek, 15 Ağustos 2011 tarihinde yeni sahipleriyle buluşuyor... Fiyatlar 167 bin liradan başlıyor...



Astay Gayrimenkul tarafından Avcılarda hayata geçirilen Academia Apartments, 2 ay erken teslim edilerek, 15 Ağustos 2011 tarihi itibari ile sahipleriyle buluşmaya başlıyor. Proje daire sahiplerine aracısız, komisyonsuz kiracı bulma imkanı da sunuyor. 

Academia Apartmentsta 1 oda 1 salon konutlar 167 bin lira ile 241 bin lira; 2 oda 1 salon konutlar ise 246 bin lira ile 319 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarına sunuluyor.

Projeden konut sahibi olmak isteyenler tamamı peşin ödeme yaptıkları taktirde yüzde 15, yüzde 50si peşin ödeme yaptıklarında ise yüzde 10 indirim yapılıyor. Yarısı peşinat olarak verildiği durumda 24 ay vade farksız taksit imkanı da sunuluyor.

Zemin+13 katlı 4 blokta toplam 334 konuttan meydana gelen Academia Apartmentsın şuanda sadece 3 bloğu satışta 1+1 ve 2+1 daire tiplerinden oluşan proje Mimar Tahsin Alpar imzası taşıyor.

Bina oturumu 2 bin 500 metrekare olan Academia Apartmentsta açık havuz, kafeterya, fitness salonu, sauna, buhar banyoları, çocuklar için oyun alanları ve basketbol sahaları, teknik servis, açık ve kapalı otoparklar ile 24 saat güvenlik hizmeti mevcut.

Astay Gayrimenkul Genel Müdürü Atilla Öztürk proje hakkındaki görüşlerini şöyle dile getiriyor:

 Konforlu bir yaşam ile iyi yatırım fırsatını buluşturduğumuz, uygun ödeme alternatifleri ile İstanbullulara güvenli bir yatırım ve yaşam alanı şansı sunduğumuz Academia Apartments evlerini sahipleriyle söz verdiğimiz tarihten 2 ay gibi erken bir tarihte buluşturuyor olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Yeni evliler, akademisyenler ve emekliler için biçilmiş kaftan

Üniversiteye yakınlığı açısından akademisyenler; yatırım ve yaşam alternatifi açısından yeni evliler ve rahat bir emeklilik arzu edenler için biçilmiş kaftan olan Academia Apartmentsta, dördüncü kattan itibaren göl ve deniz manzarasına sahip, 1+1 ve 2+1den oluşan, 57 metrekare, 73 metrekare, 80 metrekare, 99 metrekare ve 102 metrekare büyüklüklerde 334 daire bulunuyor.

Astay Gayrimenkulün herkesin, uygun fiyata kaliteli ve güvenli konutlarda yaşamayı hak ettiği düşüncesinin bir ürünü olan Academia Apartmentsta, döşeme kaplamasından duvar kaplamasına, vitrifiyeden ankastreye kadar 1. sınıf malzemeler kullanıldı.

Academia Apartments, açık havuzdan, kafeteryaya, fitness salonundan, saunaya, buhar banyolarından, çocuklar için oyun alanlarına ve basketbol sahalarına kadar özel hizmetler ve aktiviteler de sunuyor. Ayrıca projede teknik servis, açık ve kapalı otoparklar ile 24 saat güvenlik hizmeti bulunuyor. Proje, İstanbul Üniversitesi ve Metrobüsün hemen yanında, E-5'e 200 metre, havalimanına ise 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.  

0212 694 39 39

http://academiaapartments.com

Academia Apartments'tan son görüntüler için tıklayınız
İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön