08 / 05 / 2024

Acil nakite mi ihtiyacın var! O zaman Akbank'ın bu fırsatını kaçırma!

Acil nakite mi ihtiyacın var! O zaman Akbank'ın bu fırsatını kaçırma!

Bankaların ihtiyaç sahibi insanların bütçelerine yönelik yapılan kampanyaları çok rağbet görüyor. Bu kampanyayı yapanlardan biri de Akbank. Akbanklı olan müşterilere 10.000 TL'ye varan sıfır faizli taksitli avans duyurusu yaptı. kampanyanın detayları öğrenilmek isteniyor.



Akbank'tan dev gibi kampanya!

Akbank aracılığı ile yapılan kampanya ile birlikte milyonlarca vatandaş detayları öğrenmek istiyor. Kısa bir süre önce ilan edilen kampanyadan 17 Ekim 2022 ile 5 Şubat 2023 tarihleri içerisinde Akbank mobil araxcılığı ile Akbanklı olan müşteriler yararlanabiliyor.

Akbank aracılığı ile ilan edilen kampanyanın ayrıntıları Akbank resmi Web sitesi aracılığı ile yayınlandı. Mobil uygulama üstünden Akbanklı olan müşterilerin kredi kartına başvuruda bulunması durumunda 10.000 TL'ye varan  yüzde 0 faizli Taksitli Avans olanağına sahip olacak.

6 aya vara vade ile faizsiz taksitli avansın zevkini sürün. Belirtilen tarihler arasında Akbanklı olan müşterilerin ilk kez Axess veya  Wings kartlarına başvurmaları halinde ve 20 Şubat 2023 tarihine kadar başvurularının onaylanması halinde kampanyadan faydalanabilecektir. Başvurusu onaylanan vatandaşlar taksitli avans sınırları kapsamında 28 Şubat 2023 tarihine kadar faydalanabilecektir.

Acil nakite mi ihtiyacın var! O zaman Akbank ın bu fırsatını kaçırma!

Akbank'tan faizsiz avans kampanyası!

Akbank aracılığı ile başlatılan avantaj katılım sağlayan müşterilere gönderilen SMSte belirtilen tarihe kadar yapacağı 10 bin TL'ye kadar  ve 6 aya varan vade imkanlarıyla Taksitli Avans işlemlerinde yüzde sıfır faiz oranı geçerli olacaktır. 10 bin TL üzeri ve 6 ay üzerinde yer alan vadeli Taksitli Avans işlemleri için yüzde 1,36 oranında faiz uygulanacaktır.


Geri Dön