Ekonomi

Acil paraya ihtiyacı olanlara ilaç gibi gelecek! Trink 7 bin 500 TL hesaba yatacak, bankalar niyeti bozdu

Akbank, acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlarla ilgili dikkat çeken bir teklif hazırladı. Teklife göre Akbank mobilden Akbanklı olanlara 7500 TL’ye kadar faizsiz taksitli avans kullanılabileceği ifade edildi. Türkiye'de bu konuda sık sık atak yapan bankalar arasında yer alan Akbank da fırsatı değerlendirerek hem müşteri pörtföyünü genişletmek hem de müşterilerin ihtiyacını karşılamak adına kolları sıvadı

Vatandaşların nakit paraya olan ihtiyaçlarının artmasının ardından bankalar da bu dönemi kullanarak müşteri toplama telaşına girdi. Türkiye'de bu konuda sık sık atak yapan bankalar arasında yer alan Akbank da fırsatı değerlendirerek hem müşteri pörtföyünü genişletmek hem de müşterilerin ihtiyacını karşılamak adına kolları sıvadı. 
 

ACİL PARAYA İHTİYACI OLANLARA İLAÇ GİBİ GELECEK

Acil paraya ihtiyacı olanlara güzel haber gelirken Akbank tarafından önemli bir duyuru yapıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda 7.500 TL limit belirlendiği belirtilerek Akbank mobilden Akbanklı olanlara 7500 TL’ye kadar faizsiz taksitli avans kullanılabileceği ifade edildi. Kampanyanın 31 Temmuz’da sona ereceği aktarıldı.
 

BİTMESİNE 2 GÜN KALDI DİYEBİLİRİZ

Yapılan duyuruda Kampanyadan 1 Temmuz – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” butonu üzerinden ilerleyerek ilk defa ve uzaktan Akbanklı olma sürecini tamamlayan yeni Akbanklılar faydalanabileceği belirtilerek mobilden Akbanklı olma sürecini başlatmış ancak hata almış veya süreci şubeden tamamlamış katılımcılar da kampanyadan yararlanabildiği ifade edildi.

01.07.2022 öncesi açık Axess, Wings veya Free kartı olmayıp, 01.07.2022 – 15.08.2022 arasında ilk kez asıl Axess veya Wings’e başvurarak, 15.08.2022’ye kadar kartı onaylanan müşteriler 31.08.2022 tarihine kadar kampanyadan faydalanabileceği belirtilen duyurunun devamında kurye akışı ile Akbanklı olma sürecini tamamlayacak olan katılımcılar, belge işlemlerinin tamamlanıp evrakları bankamıza ulaştıktan sonra kredi kartı başvurusunda bulunarak 31 Ağustos’a kadar kampanyadan faydalanabileceği bildirildi. 

Gram altının akıbetini en iyi bilin ekonomist İslam Memiş'ten tarihi öneri!

Fed faiz kararı altın fiyatlarını vurdu! Altında beklenmedik dönüş!

Ayçiçek yağı fiyatı ile son dakika gelişme! İşte detaylar!