18 / 05 / 2024

Acunkent Plaza'nın terası hizmete açıldı!

Acunkent Plaza'nın terası hizmete açıldı!

Esenyurt'un yükselen değeri olma iddiasıyla inşaatı devam eden Acunkent'in Plaza terasında kurulacak olan kafe, restoran ve eğlence merkezi tüm İstanbullulara benzersiz bir panoramik manzara sunacak



Uluhan Grup tarafından inşa edilen ve modern yaşamın gerektirdiği tüm konfora sahip olan Acunkent projesinde yer alan Acunkent Plaza'nın terası Esenyurtluların ve tüm İstanbulluların alternatif buluşma mekanı olmak üzere tasarlanıyor. Acunkent Plaza terasında 900 m2'lik alana kurulacak kafe, lokanta ve eğlence merkezi, muhteşem İstanbul manzarasıyla konuklarına unutulmaz keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor.
 
Terasa çıkış panoramik asansörle

Yalnızca Acunkent sakinlerinin değil tüm İstanbulluların ziyaret edebileceği Acunkent Plaza terasına çıkışlar içeriden değil, plaza dışından panoramik asansörlerle yapılacak.  Acunkent Plaza'nın teslim tarihini taahhüt ettikleri tarihten altı ay önce gerçekleştireceklerini belirten Uluhan Grup yetkilileri, eşsiz bir manzara sunan, herkesin ziyaret edebileceği Acunkent Plaza Teras'ın İstanbul'un alternatif mekanlarından biri olacağının altını çiziyorlar.
 
Yüzde 50'si yeşil alandan oluşan Acunkent tüm sosyal imkanlara sahip bulunuyor. Açık havuz, teras havuz, fitness alanı, kuaför, eczane, banka, mini golf sahası, kafe ve restoran, alışveriş merkezi, 24 saat acil servis, elektrik güvenlik sistemleri, jeneratör, garaj, havayolu acentası, kreş, 24 saat aydınlatma sistemi ve güvenliğe bağlı intercom sistemi Acunkent'in sunduğu imkanlar arasında yer alıyor.    


Geri Dön