02 / 05 / 2024

Acunkent ve Babil Kuleleri için fiber optik altyapı sağlanıyor!

Acunkent ve Babil Kuleleri için fiber optik altyapı sağlanıyor!

Esenyurt'un çehresini değiştirmeye aday Acunkent ve Babil Kuleleri'nin sakinleri internetten dünyaya fiber optik hızla bağlanacak. Uluhan Grup, oluşturacağı gelişmiş altyapıyla Acunkent ve Babil Kuleleri'ndeki iş ve yaşama hız getirmeyi hedefliyor



Esenyurt'un çıtasını yükseltmeye aday ve bölgede başta bina sağlamlığı ve konfor olmak üzere her bakımdan model olmaya hazırlanan Acunkent ve Babil Kuleleri'ni hayata geçiren Uluhan Grup, her iki yaşam merkezini 100 mbps'e kadar hızla dünyaya fiber optik kabloyla bağlayacak. En hızlı internet erişimini hayata geçirmeye hazırlanan Uluhan Grup, teknolojik altyapısında da fark yaratarak Acunkent ve Babil Kuleleri sakinlerine bilgiye maksimum hızla ulaşma ayrıcalığı sunacak.

Konforlu ve ileri teknolojik bir hayat
Uluhan Grup yetkilileri, modern yaşam merkezlerinin her türlü konforu hayata geçirmenin yanı sıra çağımızın ihtiyaçları doğrultusunda gelişmiş bir teknolojik altyapıya da sahip olmaları gerektiğini belirterek, Acunkent ve Babil Kuleleri'nin bu bakımdan da çağı yakaladığının altını çiziyorlar. Gerek sakinlerin gerekse iş çevrelerinin Acunkent ve Babil Kuleleri'nden dünyaya güvenli ve hızlı bir şekilde bağlanacağını belirten Uluhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Cesur, konut sahibi olmak isteyen genç aile üyelerinin bu gibi uygulamaları artık dikkate aldıklarını vurguluyor.        

Kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz ödeme imkanlarıyla konut sahibi olmak isteyen ailelere büyük kolaylık sağlayan ve yeşili bol, yaşayan, canlı bir yaşam ve iş merkezi olarak projelendirilen Acunkent ve Babil Kuleleri, ihtiyaç duyulan her türlü teknik donanımı sunuyor, yeni bir iş ve yaşam modeline öncülük ediyor.      

Uluhan Grup:
Uluhan Grup, Esenyurt'un çehresini değiştirecek iki büyük yaşam ve iş merkezi inşa ediyor. Acunkent ve Uluhan Babil Kuleleri'ne aynı anda imza atan Uluhan Grup, ev sahibi olmak isteyen ailelere sunduğu geniş sosyal imkanlar ve kredisiz, kefilsiz, vade farksız, faizsiz uygun ödeme planıyla büyük kolaylıklar sağlıyor. İki büyük kentsel dönüşüm projesiyle sosyal yaşamı yeniden tasarlayan Uluhan Grup, Esenyurt'un çıtasını çok daha yüksek bir konuma taşımayı hedefliyor. Dört dörtlük yaşam merkezlerini hayata geçiren Uluhan Grup'un ISO 9001 Kalite Güvence Sistemi ile inşa edilen Acunkent ve Babil Kuleleri'nin bina yönetim sistemleri ise inşaat sektörünün köklü kuruluşu Koza Yönetim A.şž. tarafından gerçekleştirilecek.


Geri Dön