30 / 04 / 2024

Adalet Bakanlığı, Ankara'da çocuk eğitim evi yaptıracak!

Adalet Bakanlığı, Ankara'da çocuk eğitim evi yaptıracak!

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı, Ankara"ya çocuk eğitim evini yaptırmak üzere ihale açtı. İhale 4 Kasım 2010 günü saat 10.00'da yapılacak



Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı, Ankara"ya çocuk eğitim evini yaptırmak üzere ihale açtı. Yer tesliminden itibaren 500 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 4 Kasım 2010 tarihinde saat 10.00"da Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı"nda 'açık ihale usulü' ile yapılacak.

Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede şartname, bedeli mukabili Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığından satın alınabilecek. şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek. Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

Katılımcılar teklif ettikleri bedelin yüzde 3"ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

-ADANA AçIK CEZA İNFAZ KURUMU VE EKLENTİLERİ-

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı,  Adana  Açık Ceza İnfaz Kurumu ve eklentilerini de yaptıracak. İhale, 8 Kasım 2010 tarihinde saat 10.00"da 'açık ihale usulü' ile Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığında yapılacak. İşin süresi yer tesliminden itibaren 500 gün olarak belirlendi. Söz konusu ihaleye sadece yerli firmalar katılabilecek.

-BURSA E TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU EK BİNA YAPIM İşžİ İHALESİ-

Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığı ayrıca Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ek bina yapım işini de ihaleye çıkardı. İhale, 9 Kasım 2010 tarihinde saat 10.00"da Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığında 'açık ihale usulü' ile gerçekleştirilecek. Sadece yerli firmaların katılabileceği ihalede işin süresi yer tesliminden itibaren 500 gün olarak belirlendi.

-İHALE KOşžULLARI-

Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu ve eklentileri ile Bursa E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu ek bina yapım işi ihalelerine katılmak isteyenler şartnameyi, her iş için ayrı bedel ödeyerek Adalet Bakanlığı Teknik İşler Dairesi Başkanlığından satın alabilecekler.

şžartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektuplar, belirtilen ihale tarihlerinde ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşmesi imzalanacak. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde istekliler, teklif ettikleri bedelin yüzde 3"ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.
AA


Geri Dön