27 / 04 / 2024

Adam Kule projesi lanse edildi!

Adam Kule projesi lanse edildi!

Maltepe Dragos'ta Dap Yapı farkıyla yükselen ve lansman öncesi dönemde yüzde 47'si satılan Adam KUle projesinde metrekaresi 5 bin 500 liradan başlıyor..



DAP Yapı, Kartal Dragos'ta hayata geçirilmekte olan Adam Kule projesini lanse etti. DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz'ın ev sahipliğinde DAP Holding'te yapılan lansman etkinliğinde, Adam KUle projesinin Dap Yapı'nın zirve projelerinden olacağı ve yüksek prim getireceği belirtildi.

 

 254 rezidans daire ve 88 adet home-ofisten meydana gelen Adam Kule projesinde home ofislarin alanları 46 metrekare ile 144 metrekare arasında değişirken teslimlerin ise 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor.

 

Metrakare birim fiyatının 5 bin 500 liradan başladığı Adam Kule projesinde lansmana özelolarak fiyatlar ise 239 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 KDV avantajına da sahip olan Adam Kule proejsinde lobi, asistan odası, toplantı odası gibi alanlar ile bu alanları daha işlevsel hale getirecek asistan, sekreter, temizlik, servis elemanı gibi her türlü personel hizmetini kapsayan Bedava Ofis Sistemi  ile asistant hizmetleri de bulunuyor.

 

A plus konsepti ile yükselen Adam Kule projesinde giriş katı ile beraber 8 katı home office, diğer 19 katı residence daireler yer alırken projede 5 yıldızlı konforu, açık yüzme havuzu, SPA ve fitness merkezi de yer alıyor. Kafe, yürüyüş parkuru ve özgün peyzaj alanı ile ayrıcalıklı bir yaşam vadeden Adam Kule, restoran, resepsiyon hizmetleri, asistan hizmetleri, limuzin ve araç kiralama servisi, özel organizasyon ve randevu sistemi, çok amaçlı kullanıma uygun toplantı salonları, açık ve kapalı otoparklar, fiber optik kablolu iletişim ağı, consierge hizmeti, teknik servis, merkezi pay ölçer, ısıtma-soğutma sistemi, elektronik kontrol sistemi ve 7/24 güvenlik bulunuyor.

 

Yüzde 47'si satılan Adam Kule projesi yerli ve yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görürken projenin yüzde 30'u yabancılar tarafından satın alınmış durumda.


Star


Geri Dön