28 / 04 / 2024

Adam Kule projesi teslim tarihi ne zaman?

Adam Kule projesi teslim tarihi ne zaman?

DAP Yapı tarafından hayata geçirdiği Adam Kule projesi 27 katlı tek kulede 254 bağımsız birimden oluşuyor.Home ofis, ofis ve rezidanslardan oluşan karma konseptli projenin ilk 8 katında ofis ve home ofisler yer alıyor.



Tüm bağımsız bölümler 1+0 ve 1+1 tipinde. Alanları 46 ile 204 metrekare arasında değişiyor. İsteğe göre daireler birleştirilebiliyor.


DAP Adam Kule'de fiyatlar üzerinden yüzde 5 indirimin uygulandığı kampanyada, yüzde 10 peşinat ve DAP Yapı finansmanı ile sıfır faiz fırsatı sunuluyor.



Maltepe Dragos'ta yükselen Adam Kule projesinde fiyatlar 299 bin liradan başlangıç gösteriyor.



27 katlı tek blok halinde yükselen Adam Kule projesi toplam 350 adet konuttan meydana geliyor. Adam Kule projesi Dap Yapı imzası ile inşa ediliyor.


Farklı mimari ve tasarımlara imza atan sektörün öncü firmalarından DAP Yapı’nın, İstanbul Dragos’taki yeni projesi Adam Kule büyük ilgi gördü. Rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından oluşacak ve bölgenin çehresini değiştirecek yeni proje ön talep döneminde ev sahibi olmak isteyenlerden yoğun ilgi gördü


İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen Adam Kule projesi stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde birleştirilebiliyor.


İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi birçok önemli projeyi hayata geçiren Dap Yapı'nın Adam Kule projesi de yatırımcılar tarafından yoğun ilgi görüyor. Maltepe Dragos sahile 800 metre mesafede konumlanan proje rezidans, home- ofis ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor.



Adam Kule projesinde yer alan dairelerin alanları 46 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. 36 ay vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Adam Kule projesinde daire fiyatları 299 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Künyesi


Yapımcı Firma : DAP Yapı

Proje Tipi : Rezidans , Ev-ofis

Konut Sayısı : 254

Arsa Alanı : 3000 metrekare

Konut Tipleri : 1+0 , 1+1 

Metrekare Alanı : 46 - 204 metrekare

Teslim Tarihi : Nisan 2018


Yeni Akit



Geri Dön