03 / 05 / 2024

Adana Altın Bulvarı'nda çalışmalar devam ediyor!

 Adana Altın Bulvarı'nda çalışmalar devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi’nin Baraj Yolu’nu Göğüs Hastanesi Kavşağı’na bağlamak için yapımına başladığı Altın Bulvar’ın devamında ASKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmalarını sürdürüyor....




Büyükşehir Belediyesi’nin Baraj Yolu’nu Göğüs Hastanesi Kavşağı’na bağlamak için yapımına başladığı Altın Bulvar’ın devamında ASKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmalarını sürdürüyor.


Bulvarın yapımı için önce kamuşlaştırma ardından yıkım çalışmaları başlatılmış, yıkımın tamamlanmasından sonra da Büyükşehir ASKİ, altyapı atağına geçmişti. Yağmur suyu, kanalizasyon sistemi ve içme suyu çalışmalarına hız veren ASKİ Genel Müdürlüğü’nün Altın Bulvar’daki çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz’den bilgi aldı.


Çalışmaların hızla ilerlediğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Buradaki altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışması başlayacak. Yolu 10-15 gün içinde açmayı planlıyoruz. Böylece Baraj Yolu’nun yükü de hafifleyecek. Şu anda yağmur suyu ve kanalizasyon ile içme suyu sistemi çalışmaları yürütülüyor. Ardından hemen yol tamamlanarak trafiğe açılacak” dedi.


Adana Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön