07 / 07 / 2024

göğüs hastanesi adana

göğüs hastanesi adana

Büyükşehir Belediyesi’nin Baraj Yolu’nu Göğüs Hastanesi Kavşağı’na bağlamak için yapımına başladığı Altın Bulvar’ın devamında ASKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmalarını sürdürüyor....

Ayyüce Türkeş'ten soru: Vatandaş olmak için ev alanların kaç eşine vatandaşlık veriliyor?

Yabancıya konut satışı son zamanlarda sık sık gündem oluyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Meclis'te yaptığı açıklamasında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bazı sorular yöneltti. 

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İğe İnşaat Sondaj Temizlik Elektrik Gıda Ve Reklam Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ümmügüsüm Ersöz tarafından kuruldu.

Deprem uzmanından korkutan açıklama: Adana ve Marmara hassasiyetini koruyor! İstanbul'da en az 7,2 büyüklüğünde olacak!

Bilim Akademisi Üyesi Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana bölgesinin hassasiyetini koruduğuna dikkat çekerek, bölgedeki deprem riskini değerlendirdi. Görür, İstanbul depremi ile ilgili de son dakika değerlendirmelerini paylaştı. 

Uzmanlardan Adana depremi açıklaması! Beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı? Son dakika!

Jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz ve Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'da geçtiğimiz saatlerde meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremi değerlendirdi. Peki bu deprem beklenen bir deprem miydi? Daha büyük deprem olacak mı?

O ilde peş peşe iki deprem oldu! Yer bilimci Naci Görür yeniden uyardı: Göksun hattı zorlanıyor!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana’da 3 dakika arayla yaşanan iki depremle ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Görür, Göksun hattı zorlandığına vurgu yaptı. İşte o açıklama...

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika uyarısı! O fay henüz kırılmadı! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Adana'yla ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve Sorgun fayının henüz kırılmadığını dile getirdi. İşte Görür'ün o açıklamaları...

Dünya Bankası’ndan önemli uyarı…Bazı ülkeler küresel göçe bağımlı hale gelecek!

Varlıklı ülkelerin yanı  sıra orta gelirli orta gelirli ülkelerde nüfusun hızla yaşlandığına dikkat çeken Dünya Bankası, bu ekonomilerin gelecekte küresel göçe bağımlı hale geleceği öngörüsünde bulundu. Dünya Bankası, göç sürecinin daha iyi yönetilmesi gerektiği uyarısında bulundu.

Görülmemiş tavuk kampanyası! Gövde tavuk 32 TL tavuk göğüs 36 TL! İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda görülmemiş tavuk kampanyası başladı. Gövde tavuk sadece 32 TL, tavuk göğüs ise 36 TL’ye satılıyor. İşte 23 Şubat 2023 fiyat listesi…

Naci Görür uyarısını yineledi: Adana ve Kıbrıs’a dikkat!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Hatay'da meydana gelen 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremlerden sonra önemli açıklamalar yaptı. Bu depremin beklendiğini dile getiren Naci Görür, Adana ve Kıbrıs’ta da dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

Daha ucuzu yok! Tavuk 32 TL tavuk göğüs 36 TL tavuk pirzola 44 TL! İşte Et ve Süt Kurumu 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Et ve Süt Kurumu’nda tavuk 32 TL, tavuk göğüs 36 TL, tavuk pirzola 44,00 TL’den satışa sunuluyor. İşte Et ve Süt Kurumu 18 Ocak 2023 fiyat listesi…

Euro dolar karşısında gittikçe güçsüzleşiyor! Euro bugün kaç TL oldu? 28 Nisan 2022 euro kuru

Milyonlarca kişi ve yatırımcılar döviz kurlarını yakından takip ediyor. Dolar her geçen gün diğer para birimleri karşısında değer kazanırken euro güçsüzleşmeye başladı. Peki euro kuru bugün ne kadar? İşte 28 Nisan 2022 son dakika euro kuru...

Adana Seyhan'da büyük dönüşüm başladı!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Adana'nın Seyhan ilçesinde hayata geçen dönüşüm projesini kaleme aldı.

Serenay Sarıkaya Adana'dan ev aldı mı?

Yeni dizisinin çekimleri için bir süredir Adana'da olan Serenay Sarıkaya, Adana'dan ev aldığı yönündeki iddialara yanıt verdi. 

göğüs hastanesi adana Haberi

göğüs hastanesi adana


Büyükşehir Belediyesi’nin Baraj Yolu’nu Göğüs Hastanesi Kavşağı’na bağlamak için yapımına başladığı Altın Bulvar’ın devamında ASKİ Genel Müdürlüğü altyapı çalışmalarını sürdürüyor.


Bulvarın yapımı için önce kamuşlaştırma ardından yıkım çalışmaları başlatılmış, yıkımın tamamlanmasından sonra da Büyükşehir ASKİ, altyapı atağına geçmişti. Yağmur suyu, kanalizasyon sistemi ve içme suyu çalışmalarına hız veren ASKİ Genel Müdürlüğü’nün Altın Bulvar’daki çalışmalarını denetleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz’den bilgi aldı.


Çalışmaların hızla ilerlediğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Buradaki altyapı çalışmalarının ardından asfalt çalışması başlayacak. Yolu 10-15 gün içinde açmayı planlıyoruz. Böylece Baraj Yolu’nun yükü de hafifleyecek. Şu anda yağmur suyu ve kanalizasyon ile içme suyu sistemi çalışmaları yürütülüyor. Ardından hemen yol tamamlanarak trafiğe açılacak” dedi.


Adana Büyükşehir...