27 / 04 / 2024

Euro dolar karşısında gittikçe güçsüzleşiyor! Euro bugün kaç TL oldu? 28 Nisan 2022 euro kuru

Euro dolar karşısında gittikçe güçsüzleşiyor! Euro bugün kaç TL oldu? 28 Nisan 2022 euro kuru

Milyonlarca kişi ve yatırımcılar döviz kurlarını yakından takip ediyor. Dolar her geçen gün diğer para birimleri karşısında değer kazanırken euro güçsüzleşmeye başladı. Peki euro kuru bugün ne kadar? İşte 28 Nisan 2022 son dakika euro kuru...



Şerife Aydın

Euro kuru, yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından haftanın dördüncü işlem gününde yakından takip ediliyor. Euro geçtiğimiz hafta, Rusya Ukrayna Savaşı ile ilgili gelen haberler doğrultusunda dalgalı seyir izledi. Bu hafta ise hızla değer kaybeteye başlayan euro dolar karşısında resmen eridi.

Peki euro bugün ne kadar? Euro kuru şu anda kaç lira? İşte 28 Nisan 2022 GÜNCEL EURO KURU...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön