28 / 04 / 2024

Son dakika... Dolar bugün kaç TL oldu? 15 Nisan 2022 güncel dolar kuru

Son dakika... Dolar bugün kaç TL oldu? 15 Nisan 2022 güncel dolar kuru

Dün güne 14,62 dolardan başlayan dolar kuru bugün kaç lira olduğu merak ediliyor. Dün açıklanan Merkez Bankası'nın kararından sonra dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? İşte 15 Nisan 2022 güncel dolar kuru...



Şerife Aydın

Dün güne alış fiyatı 14,59 lira, satış fiyatı ise 14,62 lira seviyesinde başlayan dolar kuru Merkez Bankası'nın kararından sonra akşam kapanışta alış fiyatı 14,62 TL, satış fiyatı 14,65 lira oldu.

Dolar kuru yükselmeye direnirken bugün bugün alış fiyatı 14,60 lira, satış fiyatı ise 14,65 lira seviyesinde başladı.Peki dolar gün içerisinde ne oldu? Dolar düştü mü, yükseldi mi?

Son dakika... Dolar bugün kaç TL oldu? 15 Nisan 2022 güncel dolar kuru

MERKEZ BANKASI KARARI SONRASI DOLAR KURU NE OLDU?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, merakla beklenen faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 14'te sabit bıraktı. Merkez Bankası kararından sonra bugün döviz piyasasında sakin seyir gözleniyor. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön