08 / 05 / 2024

Adana Belediyesi şehit ailelerini ev sahibi yapacak!

Adana Belediyesi şehit ailelerini ev sahibi yapacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehit eşlerinin, anne ve babalarının ev sahibi olması için konuyu belediye meclisi gündemine getireceklerini, kendilerine her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi.



Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şehit eşlerinin, anne ve babalarının ev sahibi olması için konuyu belediye meclisi gündemine getireceklerini, kendilerine her türlü desteği sağlayacaklarını bildirdi. Sözlü, yazılı açıklamasında, şehit ailelerini yalnız bırakmamaya kararlı olduklarını ifade etti.


Türkiye 'de vatanını, bayrağını, ülkenin bölünmez bütünlüğünü korumak için canını feda eden şehitlerin bulunduğunu anımsatan Sözlü şunları kaydetti: "Bu toprakların mayasında vatan sevgisi vardır. Biz de şehit ailelerimize sahip çıkma noktasında gerekeni yapacağız. Şehitlerimizin eşlerinin, anne ve babalarının ev sahibi olması için konuyu belediye meclisimizde gündeme getireceğiz. Onların ev sahibi olması için her türlü desteği sağlayacağız. İmar AŞ'den, özel teşebbüsün yaptığı binalardan olabileceği gibi, kendilerinin edineceği evlerin ödemesine destek olma şeklinde yardım planlıyoruz."


Radikal


Geri Dön