27 / 04 / 2024

Fuzul Grup, faizsiz ev sahibi yapacak!

Fuzul Grup, faizsiz ev sahibi yapacak!

Fuzul Grup, otomobilde sağladığı güven ve birikimi konut sektöründe uygulamaya başlayarak, 'Fuzulev' ile banka ve faiz olmadan düşük taksitleri yardımlaşma sistemi içerisinde ev sahibi yapacak...



Fuzul Grup, yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Fuzul Grup, otomobilde sağladığı güven ve birikimi konut sektöründe uygulamaya başlayarak, 'Fuzulev' ile banka ve faiz olmadan düşük taksitleri yardımlaşma sistemi içerisinde ev sahibi yapacak. 



1992'de kurulan Fuzul Şirketler Grubu, onbinlerce aileyi otomobil, konut ve işleri sahibi yaptı. Şirket şimdi de aynı sistemi 'Fuzulev' adıyla tekrar başlatıyor. Aynı zamanda 2000 yılında Fuzul grup inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlarken Başakşehir'de Bizimevler sitesi, Kent Neriva, Kent Ariva, Olimpa AVM, Kent Evila, Kağıthanede Meva evleri, Kartalda Serrapark konutlan gibi bir çok başanlı projeyi de hayata geçirdi. Fuzul Grup Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Eyüp Akbal, "Fuzul grup olarak otomobilde sağladığımız güven ve birikimi şimdi konut sektöründe uygulamaya başladık. Fuzulev sistemi banka ve faiz olmadan düşük taksitlerle bireyleri yardımlaşma sistemi içerisinde Ev sahibi olmalannı sağlamak için çalışmalara başladık" dedi. 


OLİMPA PARK GÖRÜCÜYE ÇIKTI 


Fuzul Yapı'nın Başakşehir'e hayat veren son projesi Olimpa Park da görücüye çıktı. Fuzul Grup Başkan Yardımcısı ve Grup Sözcüsü Eyüp Akbal, Kent Ariva, Kent Neriva, Evila gibi Başakşehir'in çehresini değiştiren önemli projelerin ardından, bölgedeki tek alışveriş merkezi olan Olimpa AVM ve Olimpa Rezidans'tan sonra hayata geçecek Olimpa Konutlan'nın birleşmesiyle oluşan Olimpa Park'ın konut, rezidans, AVM ve Çarşıyı tek konseptte buluşturduğunun altını çiziyor. 


FUZULEV SİSTEMİ NASIL İSLİYOR? 


O Fuzulev sistemi, kişinin bütçesine göre planladığı ödeme koşullarıyla, banka faizlerine gerek duymadan dilediği gayrimenkulun sahibi olabiliyor. Üyelerin birbirlerine destek olmaları ile bütün üyelerin konut sahibi olmalarını sağlayan sistem, AO ile 120 kişilik gruplar halinde bölünüyor, iştirakçi bu gruplardan birini seçiyor. Çekiliş noter huzurunda her ayın 21 'inde yapılıyor. Çekilişte konutunu alan bir daha çekilişe giremeyeceği için geride kalanların her ay şansı da artıyor. İştirakçinin belirli oranlarda peşinat vererek konutunu daha erken alma hakkını elde ettiği bir sistem. İştirakçi peşinat oranına ve taksit sayısına göre konutunu daha erken alıyor. Sistem çalıştırıcısı Fuzulev, bu organizasyonun teminatını da veriyor. 


Yeni Şafak Emlak 


Geri Dön