01 / 05 / 2024

Adana İdeal Ev ve Ofis 2009 Fuarı açıldı!

Adana İdeal Ev ve Ofis 2009 Fuarı açıldı!

Adana İdeal Ev ve Ofis 2009 Fuarı, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde açıldı



"Adana 3. İdeal Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Züccaciye, Halı, Ev Tekstili, Bahçe, Ev Elektroniği ve Aksesuarları 2009 Fuarı" açıldı.

TÜYAP  Adana  Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü, TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezindeki fuarın açılışı sırasında yaptığı açıklamada, ülkemizde son yıllarda konut projelerinin hızlı ve sürekli şekilde artması ile inşaat sektöründe yaşanan hareketliliğin özellikle dekorasyon malzemeleri ve projelerine duyulan ihtiyacı tetiklediğini, bunun da mobilya ve ekipmanlarının talebinde artışına neden olduğunu söyledi.

Ersözlü, fuarın, mobilya ve yan sanayi ile ofis mobilyaları, dekorasyon, halı, bahçe, züccaciye, ev tekstili aksesuarları ve ev elektroniğine kadar önemli üretici ve ithalatçı firmaları TÜYAP çatısı altında buluşturduğunu ifade etti.

Ersözlü, fuarın, yurt dışı ve yurt içinden gelecek profesyonel alım heyetlerinin yanı sıra çevre il, ilçeler ile Anadolu'nun dört bir yanından gelecek çok sayıda kişiye ev sahipliği yapacağını kaydetti.

70'e yakın firmanın katıldığı fuara girişin ücretsiz olduğu belirtilerek, 21-24 Ekim arasında saat 11.00-20.00, 25 Ekimde ise 11.00-19.00 saatleri arasında gezilebileceği bildirildi.

Açılışa, Adana Vali Yardımcıları Fikret Deniz ve Mehmet Ali Özkan, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkan Yardımcısı Sadi Sürenkök, TÜYAP Adana AŞ Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Yamaç ve çok sayıda davetli katıldı.
AA


Geri Dön